Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Tafelklokken

Een tafelklok is dan misschien wel niet meteen het meest moderne stuk decoratie dat je kan vinden, voor een échte retro woonstijl is het de perfecte afwerking! Rebel House is mee met de laatste retro trends, en kan je dan ook helpen met een uitgebreid aanbod aan retro tafelklokken. Een dergelijke klok voegt karakter toe aan je bureau, eettafel of salontafel, maar heeft natuurlijk ook een praktisch nut. Retro tafelklokken van bij Rebel House bieden echter dat beetje extra, waardoor je altijd zeker bent van een duurzame, stijlvolle aankoop!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro tafelklokken

De tafelklok is al enkele decennia vervangen door de hangende klok, maar dat is natuurlijk geen reden om je retro tafel of bureau niet met een prachtige, bijpassende klok uit te breiden! Ook in een modern of landelijk interieur past zo'n klok echter, bijvoorbeeld als je de monotonie van je inrichting wat wilt doorbreken met een klassiek stuk decoratie. Er zijn gewone rechthoekige klokken met een digitale weergave van het uur, maar ook échte oude houten klokken met metalen poten behoren tot de mogelijkheden. Je vindt retro tafelklokken die met eikenhout zijn afgewerkt en zo een klassieke feel in huis brengen, terwijl aan het andere eind van het spectrum zich dan weer klokken bevinden uit de jaren 60. Meer dan genoeg mogelijkheden bij Rebel House!

Retro tafelklokken in jouw interieur

Je wilt ongetwijfeld de beste en mooiste retro tafelklok voor jouw interieur vinden, maar dat maakt het brede aanbod aan mogelijkheden tegenwoordig niet bepaald gemakkelijk. Bij Rebel House kan je echter snel en zonder problemen precies de klok vinden die je wilt. Houd je van kleurrijke accenten in je interieur, om een Grand Glamour look teweeg te brengen? Het kan ook zijn dat je een fan bent van natuurlijke, onbewerkte materialen - en in dat geval is een massief eikenhouten klok voor een Classic Colonial of Raw Industrial setting dan weer perfect!

Retro tafelklokken bij Rebel House

Naast verschillende retro tafelklokken kan je bij Rebel House ook gebruik maken van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en ook een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte maken ook een betaling vooraf achteraf of in termijnen deel uit van de service bij jouw speciaalzaak!