Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Tafels

Ben jij op zoek naar een tafel die echt iets unieks toevoegt aan je inrichting? Zijn moderne stijlen daarbij niet echt iets voor jou en ben je meer op zoek naar die klassieke retro look? Dan zit je goed bij Rebel House. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan de mooiste retro tafels voor je klaarstaan. Tafels die zeker in jouw interieur passen!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro tafels

We hebben bij Rebel House een aantal prachtige retro tafels voor je klaarstaan. Het mooie aan deze tafels is dat ze echt karakter hebben. Er zijn door de jaren heen heel wat bijzondere stijlen geweest, die allemaal hun eigen sfeer uitdragen. Vandaar ook dat je in ons assortiment retro tafels heel wat verschillende stijlen terug gaat vinden. Of jij op zoek bent naar een tafel die teruggrijpt naar de jaren zeventig, of die je zo terugbrengt naar de jaren tachtig, wij hebben die tafels voor je klaarstaan. Natuurlijk hebben we ook uit andere periodes mooie tafels in het assortiment.

Retro tafels in jouw interieur

Je kunt die mooie retro tafels in ieder interieur inpassen. Verschillende periodes kan je zo mooi laten aansluiten op de stijl die jij in je inrichting hebt gebruikt. Retro Revival is natuurlijk echt een stijl waar een retro tafel bij past, maar deze populaire stijl kun je ook goed neerzetten in een inrichting in Rural Living stijl, of Raw Industrial, Urban Jungle, Street Pop... Welke stijl jij ook mooi vindt, wij hebben de tafel die hier perfect op aansluit!

Retro tafels bij Rebel House

Rebel House is een woonwinkel die altijd voor je klaarstaat. We hebben niet alleen de mooiste stukken in ons assortiment, we bieden jou ook altijd de beste service. Zo heb je bij ons een 90 dagen retourtermijn en gebruiken we een eigen bezorgservice voor grote meubels. Daarbij krijg je bij ons gratis verzending vanaf 50 euro en heb je de mogelijkheid om voor betaling vooraf achteraf of in termijnen te kiezen. We beantwoorden ook graag alle vragen die jij hebt over de mooie tafels, en andere artikelen, die we bij Rebel House te koop hebben!