Retro Vazen

De juiste decoratie is van essentieel belang om je interieur helemaal af te werken - en dat geldt ook voor de retro woonstijl! Rebel House bied je als speciaalzaak voor retro meubilair en decoratie tal van retro vazen, wat je voorkeur qua design, kleur en stijl ook mogen zijn. Daarbij geniet je ook nog eens van een service die aan alle verwachtingen voldoet. Kom meer te weten over het aanbod retro vazen van Rebel House!

60 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Retro vazen

Wie zegt dat vazen slechts een stuk decoratie zijn in de woning, heeft het aanbod van Rebel House nog niet gezien! De verschillende modellen dragen allemaal op hun eigen manier bij tot de uitstraling van je salontafel, keukentafel of eender welke andere ruimte. Wat dacht je van een kleurrijke vaas die er heel ambachtelijk uitziet door organische vormen en een ruw design? Of misschien heb je het wel voor goud- of zilverkleurige vazen, die ook een beetje in een modern interieur passen? Je vindt hoe dan ook de beste retro vazen voor jouw inrichting bij Rebel House!

Retro vazen in jouw interieur

Je huis retro inrichten betekent dat je gelooft in de meerwaarde van klassieke design, en wilt dat je woning een soort van nostalgie uitstraalt. Bij jouw speciaalzaak zijn er heel wat retro vazen te vinden die daartoe bijdragen. De Retro Revival stijl kan je nog beter tot uiting brengen door een vaas van een productreeks als Kare, die opvallende kleuren combineert met unieke designs en zo een prachtig, tijdloos stuk decoratie creëert. Ook voor een stoerdere Raw Industrial look, of een Urban Jungle met natuurlijke invloeden, bestaan er méér dan genoeg mogelijkheden!

Retro vazen bij Rebel House

Daarbij kan je bij jouw speciaalzaak ook rekenen op talloze voordelen en een goede service. Je woning inrichten wordt een stuk gemakkelijker dankzij de eigen bezorgservice voor grote meubels, maar ook de 90 dagen retourtermijn en de mogelijkheid op betaling vooraf achteraf of in termijnen behoren tot onze sterkste troeven. Ten slotte kan je rekenen op een gratis verzending vanaf 50 euro, waardoor je ook nog eens kunt besparen op je nieuwe decoratie!