Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Vloerkleden

Vloerkleden mogen dan misschien wel slechts een detail lijken als het gaat om de inrichting van je woning, het tegendeel is waar. En dat kan het aanbod retro vloerkleden van Rebel House bewijzen! Retro vloerkleden hebben een unieke uitstraling en een opvallend design, waardoor ze de perfecte basis vormen voor een klassiek retro interieur. Maar wat maakt het gamma van jouw speciaalzaak nu precies zo de moeite waard, en aan welke service kan je je verwachten? Hieronder lees je meer!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro vloerkleden

Retro vloerkleden komen hoe dan ook in uiteenlopende formaten en vormen: van eenvoudige vloerkleden in het lichtgrijs met een sobere afwerking tot flashy modellen waar je alle kleuren van de regenboog op kunt vinden. Er bestaan retro vloerkleden die iets weg hebben van een paleistapijten door het gebruik van sierlijk patronen, terwijl andere dan weer evengoed in een moderne setting passen dankzij een strak design. Ten slotte bestaan er heel wat opties qua afmetingen. Welk vloerkleed je ook in gedachten hebt, bij Rebel House vind je alles!

Retro vloerkleden in jouw interieur

Misschien is het vloerkleed in je woonkamer of inkomhal wel één van de laatste dingen waar je aan denkt bij de inrichting van je woning. Niettemin is het de moeite waard om het juiste model te vinden! Zo kan je gaan voor een enorm retro vloerkleed met uitlopers aan alle hoeken in je Grand Glamour woonkamer, waardoor de ruimte meteen een stuk gezelliger aanvoelt. Ook typische Retro Revival vloerkleden met geometrische patronen en unieke kleurschakeringen behoren tot het aanbod. Ten slotte vind je zelfs Classic Colonial modellen, die door het gebruik van bijvoorbeeld diep rood en een velvet afwerking dan weer iets luxueuzer ogen. Hoe dan ook vind je bij Rebel House wat je zoekt!

Retro vloerkleden bij Rebel House

Ook kan je bij jouw speciaalzaak rekenen op een uitgebreide service, waaronder een 90 dagen retourtermijn in geval je niet tevreden bent en een gratis verzending vanaf 50 euro. Ten slotte geniet je ook van een betaling vooraf achteraf of in termijnen, en zelfs een eigen bezorgservice voor grote meubels!