Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Vloerlampen

Niets voegt zoveel stijl en uitstraling toe aan je interieur als prachtige vloerlampen, toch? Rebel House beseft dat even goed als jij zelf, en helpt je dan ook bij de zoektocht naar de mooiste retro vloerlampen! Want de combinatie tussen een levendige retro woonstijl en de functionele voordelen van dergelijke verlichting, die is écht de moeite waard.

Waarom zou je nu je verlichting binnen het aanbod retro vloerlampen van bij Rebel House moeten zoeken, en hoe kan jouw speciaalzaak jou helpen bij de inrichting van je interieur? Dergelijke vragen verdienen een duidelijk antwoord!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro vloerlampen

Retro vloerlampen geven je woonkamer, keuken of slaapkamer extra licht, dat is vanzelfsprekend. Aan de andere kant voegen ze ook iets toe aan de uitstraling van de ruimte, zeker als je kiest voor een model dat mooi aansluit op de rest van het interieur. Wat dacht je van een retro vloerlamp met meerdere lampen, die verticaal boven elkaar staan en zo een unieke atmosfeer teweeg brengen? Er zijn ook retro vloerlampen die iets robuuster en statiger zijn, en daardoor perfect gecombineerd kunnen worden met een industriële inrichting. Hoe dan ook kan je binnen het Rebel House aanbod meer dan genoeg inspiratie opdoen voor de verlichting van je woning, wat je voorkeuren ook mogen zijn!

Retro vloerlampen in jouw interieur

Ben je op zoek naar een kleurrijke, experimentele retro vloerlamp voor een Grand Glamour indruk? Of houd je het toch maar liever wat natuurlijker, bijvoorbeeld door een strakke vloerlamp met goudkleurige aluminium te gebruiken in een Rural Living woonstijl? Ook voor bijvoorbeeld de Retro Revival en Modern Chic inrichting bestaan er méér dan genoeg mogelijkheden, waardoor je je inrichting precies de afwerking en verlichting geeft die hij nodig heeft. Rebel House maakt de zoektocht naar de beste retro vloerlampen voor jouw situatie ten slotte een stuk gemakkelijker, dankzij gedegen advies!

Retro vloerlampen bij Rebel House

Ook de service van Rebel House is het vermelden waard; naast een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels, kan je nu ook genieten van een 90 dagen retourtermijn en de mogelijkheid op voor- achteraf en in termijnen betalen!