Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Wanddecoraties

Als je op zoek bent naar retro wanddecoratie, dan heb je waarschijnlijk een idee over wat retro precies is. Het heeft een nostalgische toets, doet je denken aan vroegere tijden en het geeft je vooral een prettig gevoel. Onze Retro wanddecoratie is zeer uiteenlopend. Wij helpen jou graag om precies die retro wanddecoratie te vinden die jij in gedachte had.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Retro wanddecoraties

Bij Retro wanddecoraties zie je vooral pittige tinten. De vintage stijl gaat terug tot de naoorlogse jaren waarin alles kon. Niets was te gek. En niets is te gek bij Rebel House. Spiegels met grillige vormen, klokken in Art Deco stijl of een grappige Amerikaans getinte wanddecoratie… je vindt het allemaal bij Rebel House. Wanddecoratie in retro stijl maakt je woning af. Je kiest er enkele uit en je interieur wordt helemaal gepimpt. Kies wanddecoratie die bij je retro vazen, schalen en vloerkleden past. En je laat het aansluiten bij je meubels, accessoires en verlichting. Slechts één unieke retro wanddecoratie of je hele huis vol retro spullen, jij bepaalt dit zelf! Wij zorgen er alvast voor dat onze voorraad vintage wanddecoratie regelmatig aangevuld wordt. Zo heb je voldoende keuze om zelf je eigen stijl te creëren.

Retro wanddecoraties in jouw interieur

Hou jij van Urban Jungle? Dan vind je bij Rebel House wanddecoraties met dieren- en plantenfiguren. Wanddecoratie in felle kleuren is super voor je Street Pop interieur. En het is onnodig te zeggen dat Retro wanddecoratie je Retro Revival interieur nog meer retro maken. Wil je anderzijds dat alle aandacht naar dat unieke object van wanddecoratie gaat? Dan hang je het bijvoorbeeld in je Pure Minimal woning op een strategische plek waar het onmiddellijk opvalt. De mogelijkheden van wanddecoratie zijn oneindig. Je combineert ze en maakt hele collages. Met muurdecoratie in retro stijl maak je een statement!

Retro wanddecoraties bij Rebel House

Bij het bestellen van je wanddecoratie krijg je gratis verzending vanaf 50 euro. Wij laten jou de tijd om te beslissen door onze service van 90 dagen retourtermijn. En de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Om volledige service te garanderen, beschikken wij over onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Wij werken nauw samen met PostNL voor het bezorgen van kleinere items. Heb jij nog vragen over wanddecoratie in retro stijl? Contacteer ons gerust!