Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Wandklokken

Heb je je keuken, woonkamer of slaapkamer tot nu prachtig retro ingericht, maar ontbreekt er gewoon nog de juiste decoratie of accessoires? Dan is het gamma Retro wandklokken van Rebel House misschien wel iets voor jou! Retro wandklokken zijn er méér dan genoeg, en ze bieden allemaal een unieke retro look en feel die de ruimte meteen tot leven brengt. Als je je graag verdiept in de vele mogelijkheden van bij jouw speciaalzaak én wilt weten wat onze service nu precies zo de moeite waard maakt, dan is het onderstaande overzicht iets voor jou!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Retro wandklokken

Heel wat mensen verkiezen de retro woonstijl boven alle andere, en dat is eigenlijk wel begrijpelijk. Weinig woonstijlen stralen zo'n gezelligheid en nostalgie uit dan deze, zeker als je kiest voor de juiste meubels, decoratie en accessoires. Ook retro wandklokken mogen écht niet ontbreken in je retro interieur, en bij Rebel House vind je dan ook talloze mogelijkheden. Van een strakke, digitale klok uit de jaren 60 tot eikenhouten modellen die veel klassieker ogen door het gebruik van gietijzeren wijzers, er zijn bijna geen grenzen aan de mogelijkheden. Ook zijn er heel wat opties op het vlak van kleur, formaat en vorm, zodat je voor jouw retro interieur altijd de beste oplossing vindt!

Retro wandklokken in jouw interieur

Als je de afwerking van je retro interieur goed wilt doen, dan is het belangrijk dat je let op de details. Retro wandklokken passen op het eerste zicht in elk retro interieur, maar wat meer onderzoek naar de unieke uitstraling van jouw inrichting kan toch helpen om de beste keuze te maken. Zo verschillen de sobere Pure Minimalism en Retro Revival stijl van elkaar, hoewel ze bepaalde overeenkomsten hebben. Ook andere, waaronder Modern Chic en Grand Glamour, kunnen mooi zijn met hier en daar een retro accentje!

Retro wandklokken bij Rebel House

Als laatste kan je bij jouw speciaalzaak profiteren van een service die niets te wensen over laat: een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en een betaling vooraf achteraf of in termijnen vormen de basis. Daarbij is ook een eigen bezorgservice voor grote meubels een mogelijkheid!