Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Wandlampen

De verlichting van je woning is hoe dan ook één van de belangrijkste aspecten in je inrichting. Rebel House beseft dat, en wil je dan ook de mogelijkheid bieden om precies de juiste lampen te vinden voor jouw interieur! Dankzij een uitgebreide collectie aan retro wandlampen maak je je retro woonkamer, keuken of slaapkamer helemaal af. Het resultaat? Je bent zeker van verlichting die sfeer in huis brengt maar daarbij ook duurzaam is en kwalitatief verlicht. Ontdek wat Rebel House je te bieden heeft, en geniet van gedegen advies en een goede service!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro wandlampen

Wandlampen worden steeds populairder als verlichting in retro woningen, juist doordat ze een unieke sfeer in huis brengen. Retro wandlampen bij Rebel House zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende vormen en stijlen. Bepaalde retro wandlampen voldoen helemaal aan de eigenschappen van de retro woonstijl, doordat ze met een metallic of goudkleurig frame zijn afgewerkt en daardoor klassieker ogen. Aan de andere kant bestaan er ook retro wandlampen die wat sierlijker en landelijker zijn dankzij het gebruik van gietijzer en organische, geometrische vormen en patronen. Bij Rebel House vind je dus voor elke voorkeur een oplossing!

Retro wandlampen in jouw interieur

Ben je op zoek naar wandlampen die je inkomhal of woonkamer een moderne ondertoon geven? Of heb je toch liever sierlijke retro wandlampen die wat leven in de brouwerij brengen, en zorgen voor een warm en sfeervol licht in je keuken? Bij Rebel House vind je van alles. Zo kan je een chique Grand Glamour of Modern Chic stijl prachtig afwerken met de juiste verlichting. Ook voor Rural Living en Retro Revival stijlen, waarbij natuurlijke materialen en kleuren centraal staan, zijn er voldoende opties!

Retro wandlampen bij Rebel House

Een uitgebreid aanbod retro wandlampen is natuurlijk erg handig, want zo vind je altijd de beste oplossing voor jouw interieur. Bij jouw speciaalzaak kan je echter ook genieten van een uitstekende service, waaronder een gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je een beroep doen op onze eigen bezorgservice voor grote meubels en een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent!