Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Woonaccessoires

Kan jouw interieur nog wel wat accessoires gebruiken? Ter opvulling op een lege plek, voor wat meer sfeer of gewoon, omdat je niet genoeg accessoires kan hebben. Woonaccessoires kunnen je huis opvrolijken en maken van je huis een thuis. Het is vaak de laatste stap in je interieur. De meubels zijn er, de vloer ligt erin, muren zijn geverfd, alleen nu de finishing touch nog. Naar welke woonaccessoires ben jij op zoek?

44 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Retro woonaccessoires

Ben jij gek op retro woonaccessoires? Dan zit je bij Rebel House op de juiste plaats. Houd je dus vooral niet in, kies de leukste accessoires en geef je huis (nog meer) karakter. Het assortiment woonaccessoires is heel uitgebreid. Van fotolijsten tot vazen, van schilderijen tot klokken en van kussens tot kandelaren. Het leuke van woonaccessoires is dat je oneindig kan combineren én ze makkelijk kan verplaatsen. Ben je dat schilderij in de woonkamer beu? Switch dan eens met een schilderij dat ergens anders in huis hangt. Een accessoire is al mooi op zichzelf, maar kan vaak ook gecombineerd worden. Een aantal kaarsen staan bijvoorbeeld fantastisch bij bijvoorbeeld een vaas of beeld.

Retro woonaccessoires in jouw interieur

Afhankelijk van wat jouw stijl is, vind je bij Rebel House dat wat je zoekt. Is jouw stijl te omschrijven als Pink blush? Dan vind jij de gouden kandelaren waarschijnlijk helemaal het einde of wat dacht je van kussens van velvet met gouden franjes? Ook wanneer jouw stijl beter te omschrijven is met de woorden street pop, vind je bij Rebel House accessoires die jij mooi vindt. Gegarandeerd dat een vrolijk schilderij of een statement vaas fantastisch staat in jouw interieur.

Retro woonaccessoires bij Rebel House

Koop bij Rebel House de mooiste en leukste retro woonaccessoires. Wij zij niet voor niets dé online woonwinkel met een zeer ruim assortiment. De voordelen waar jij van profiteert? Dankzij onze 90 dagen retourtermijn heb je altijd de mogelijkheid om iets terug te sturen. Daarnaast hebben wij een eigen bezorgservice voor grote meubels, profiteer je van gratis verzending vanaf 50 euro én is een betaling vooraf achteraf of in termijnen mogelijk.