Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Bartafels

Beschikt jouw minimalistisch ingerichte woning over een échte bar, waar je met vrienden en familie gezellig kunt samenzitten en van een drankje kunt genieten? Mooi zo! Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je over de juiste meubelstukken beschikt, en de basis daarvan is een Scandinavische bartafel. Een bartafel maakt het aangenamer om met anderen gezellig te kletsen en iets lekkers te drinken - maar zo'n tafel voegt ook iets toe aan de look en feel van jouw interieur. Koop je je nieuwe Scandinavische bartafel bij Rebel House, dan geniet je van deze én nog meer voordelen!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische bartafels in jouw interieur

Wil je precies de goede Scandinavische bartafel vinden voor jouw interieur? Dan kan Rebel House je helpen! Er wordt rekening gehouden met jouw beschikbare budget én de ruimte in je woning, maar evengoed je persoonlijke voorkeur op het vlak van formaat en design. Dankzij handige filters is het mogelijk om snel de Scandinavische bartafel te vinden die bij jouw salon, keuken of bar past. Van Raw Industrial modellen die extra stoer en indrukwekkend ogen tot eerder tijdloze Rural Living en Modern Chic oplossingen, bij Rebel House vind je hoe dan ook je gading!

Scandinavische bartafels bij Rebel House

Geniet nu van een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en een eigen bezorgservice voor grote meubels, bij Rebel House. Ook kan je profiteren van een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Kortom, een complete service die de inrichting van je Scandinavische bar nog zoveel aangenamer maakt!