Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Bijzettafels

Een bijzettafel in Scandinavische stijl is de perfecte aanvulling voor jouw salon of keuken. Ben je op zoek naar een handig meubelstuk dat je keuken ook beschikbaar maakt voor een groter gezelschap? Heb je extra ruimte nodig om bestek, servies of andere spullen op te plaatsen? Dan is een bijzettafel interessant! Als je de look en feel van je woning echter serieus neemt, dan is het belangrijk dat je nieuwe Scandinavische bijzettafel ook een beetje stijlvol oogt. En dat is iets waar je bij Rebel House zeker van kunt zijn!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische bijzettafels in jouw interieur

Als erkend aanbieder van Scandinavische bijzettafels kan Rebel House je verwennen met een breed gamma aan producten: Raw Industrial bijzettafels met een bamboe look en metalen onderstel, tot eerdere verfrissende design bijzettafels die goed bij een Pure Minimal woonstijl passen. Ook zijn er voor een Circus Baroque interieur tal van oplossingen, en voor zowat elke andere woonstijl! Hoe dan ook helpt Rebel House je opm de beste optie te vinden op basis van jouw beschikbare budget, de inrichting van je interieur en je eigen voorkeuren op het vlak van design!

Scandinavische bijzettafels bij Rebel House

De perfecte Scandinavische bijzettafel vinden voor jouw interieur, dat is alvast een mooi begin. Aan de andere kant heb je natuurlijk ook een goede service nodig, en dat kan Rebel House je bieden! Een 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen, het zijn slechts enkele van de troeven van Rebel House. Ten slotte kan je je salon of keuken nog sneller inrichten, dankzij een eigen bezorgservice voor grote meubels!