Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Bloempotten

Een Scandinavische woning inrichten gaat bij ons tot in de kleinste details. Ook je bloempotten moeten voldoen aan de normen van de Scandinavische stijl. Wij gaan niet voor minder!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische bloempotten

Scandinaviërs brengen graag licht in huis. Dit is ook niet verwonderlijk. Ze kennen heel veel donkere uren en willen dan ook zo veel mogelijk wit en lichtgekleurd of naturel hout in hun interieur. Deze woningstijl heeft in onze landen ook veel aan populariteit gewonnen. Daarom hebben wij bij Rebel House dan ook besloten om een reeks Scandinavische bloempotten in ons gamma op te nemen. Zo kun je, ook voor een minder vanzelfsprekend object als een bloempot, toch je eigen stijl aanhouden.

Scandinavische bloempotten in jouw interieur

Modern Chic heeft veel elementen die te vergelijken zijn met Scandinavische woninginrichting. Ook hier wordt veel wit gebruikt. Je vindt voor deze stijl vast en zeker een geschikte Scandinavische bloempot. Uiteraard zijn eenvoudige bloempotten met strakke lijnen perfect voor je Pure Minimal woning. Scandinavische interieurs zijn modern maar toch met een gezellige nostalgische uitstraling. Daarom zijn Scandinavische bloempotten met ronde vormen ook best wel in je Retro Revival woning in te zetten. De lichte kleuren van de Scandinavische stijl kunnen ook in Raw Industrial of Rural Living woningen een plek krijgen. Hier worden het dan écht wel blikvangers. Kies je bloempotten volgens je eigen smaak en creëer de look and feel die jij precies wilt! Combineer ze met vazen en schotels, plaats ze op een mooi bijzettafeltje en zoek er mooie accessoires bij. Heb je tips nodig bij je keuze? Wij helpen jou graag!

Scandinavische bloempotten bij Rebel House

Bestel je bloempotten online bij Rebel House. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Voor je bloempotten komt waarschijnlijk PostNL je levering doen. Als je tegelijkertijd ook grote interieurstukken koopt, zetten wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Je order wordt snel uitgevoerd, je krijgt snel je mooie bloempotten bij jou thuis. Zo kun je meteen aan de slag en jouw Scandinavische interieur die extra boost geven!