Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Eetkamerbanken

Een klassieke eetkameropstelling bestaat uit een tafel met een aantal stoelen. Maar heb je er ook al eens over nagedacht om een aantal stoelen te vervangen voor een van de Scandinavische eetkamerbanken uit de collectie? Dit model zie je vandaag de dag steeds vaker terug in een trendy interieur. En dat is natuurlijk met een reden Dus, wat zijn de voordelen van deze bank, zoveel consumenten vinden hem immers toch leuk? Je leest het hier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scandinavische eetkamerbanken

Een van de meest gehoorde redenen waarom Scandinavische eetkamerbanken steeds vaker in het interieur voorkomen, is vanwege de ruimte. Wellicht heb je maar een smal gedeelte in de keuken waar je kunt eten of je wilt simpelweg meer ruimte in huis om lekker te relaxen in een luxe stoel of een fijne bank. Banken in de eetkamer zijn een van de belangrijkste redenen om het ruimtegebruik te verbeteren. Doordat de bank zich perfect aan kan passen aan de ruimtestructuur, kun je de ruimte vele malen beter gebruiken.

Scandinavische eetkamerbanken in jouw interieur

De eetkamerbanken in Scandinavische stijl passen perfect binnen de verschillende woonstijlen. Kies bijvoorbeeld voor Modern Chic, Pink Blush, Raw Industrial, Retro Revival of Rural Living en til de sfeer van je interieur direct naar een hoger niveau. De unieke vorm van de bank uit de collectie van Rebel House geeft hem een bredere zitruimte en een zachtere en comfortabelere zitstijl dan een eetkamerstoel.

Scandinavische eetkamerbanken bij Rebel House

Voor welke Scandinavische eetkamerbanken van Rebel House kies jij? Voor welke stijl je ook kiest, je bent altijd zeker van een echte eyecatcher in je interieur. Je profiteert van 90 dagen retourtermijn, eigen bezorgservice voor grote meubels, gratis verzending vanaf 50 euro en betaling vooraf achteraf of in termijnen.