Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Eettafels

Een stijlvolle functionele keuken, daarvoor is natuurlijk een goede eettafel nodig! Ook als je jouw woning industrieel inricht, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar meubilair dat een beetje bij de huidige look past, en daarbij lang meegaat en kwaliteit biedt. Bij Rebel House vind je een uitgebreid gamma aan Scandinavische tafels, die jouw keuken of eetruimte precies de meerwaarde bieden die hij verdient. En dat maakt dineren of lunchen met familie of vrienden natuurlijk des te aangenamer!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scandinavische eettafels in jouw interieur

Rebel House weet echter maar al te goed dat elke keuken of eetkamer anders is - ook al gaat het om éénzelfde woonstijl. Bepaalde factoren spelen een grote rol bij de zoektocht naar de beste eettafel: je beschikbare budget, de ruimte die je in je keuken hebt en natuurlijk je eigen voorkeur qua design. Het voordeel is dat er tal van opties beschikbaar zijn binnen het aanbod: opvallende Grand Glamour eettafels, exclusieve tafels voor een Classic Colonial look of rasechte Scandinavische modellen met alles erop en eraan om je keuken of eetkamer een Raw Industrial uitstraling te geven!

Scandinavische eettafels bij Rebel House

Bij Rebel House geniet je van een uitgebreid gamma aan Scandinavische eettafels, dat is zeker. Je kan echter ook rekenen op een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte kan je kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Bestel snel je Scandinavische eettafel bij Rebel House!