Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Krukken

In steeds meer woningen en appartementen zijn Scandinavische krukken terug te zien. Helemaal niet zo gek, wat dankzij de minimalistische stoffen en strak lijnenspel kunnen deze barkrukken tot een echte eyecatcher worden gerekend. Bij Rebel House heb je een ruime keuze als het op kleur, materiaal en design aankomt. Hierdoor weet je zeker dat er ook voor jouw persoonlijke smaak altijd meer dan genoeg keuze is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scandinavische krukken in jouw interieur

Kies je voor krukken in Scandinavische stijl, dan heb je een ruime keuze als het op design aankomt. Kies bijvoorbeeld voor een van de modellen uit onze Grand Glamour, Modern Chic, Pink Blush of Raw Industrial collectie. Je kunt hierdoor ook erg makkelijk verschillende andere meubelstukken voor je woning uitzoeken, zodat je altijd zeker bent van een mooie en een samenhangend geheel.

Scandinavische krukken bij Rebel House

Kies je ervoor om een van de krukken in Scandinavische stijl bij ons te bestellen? Je hebt altijd recht op 90 dagen retourtermijn en betaling vooraf achteraf of in termijnen is mogelijk. Maak gebruik van de eigen bezorgservice voor grote meubels en ontvang je bestelling razendsnel in huis. Ook profiteer je van gratis verzending vanaf 50 euro. Ga jij binnenkort voor krukken in Scandinavische stijl in jouw interieur?