Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Kussens

Wil je de look én feel van je woonkamer een niveau hoger tillen - dan zijn Scandinavische kussens als versiering misschien wel geen slecht idee! Steeds meer mensen kiezen voor de Scandinavische woonstijl, juist doordat deze het midden houdt tussen functioneel en stijlvol. Met de juiste Scandinavische kussens werk je je sofa in de living of je bed prachtig af met kussens die niet enkel comfortabel liggen, maar ook nog eens bijdragen tot de uitstraling van de ruimte. Rebel House helpt je, met een breed gamma aan kussens!

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische kussens

Scandinavische kussens beschikken over dezelfde eigenschappen als Scandinavisch meubilair en decoratie: een tijdloos, licht design en het gebruik van natuurlijke, zachte tinten en vormen. Er bestaan ivoorkleurige kussens met geometrische patronen voor een verzorgde look, maar ook extra zachte Berber kussens met stoffen afwerking behoren tot het aanbod.

Daarbij zijn er natuurlijk uiteenlopende mogelijkheden op het vlak van kleur: van velvetgroen tot eenvoudig gebroken wit en pikzwart, alles is mogelijk. Op die manier vind je snel precies de Scandinavische kussens die bij jou interieur passen!

Scandinavische kussens in jouw interieur

De zoektocht naar de beste Scandinavische kussens wordt zoveel gemakkelijker en aangenamer als je je baseert op je huidige woonstijl. Misschien wil je wel niet al te opzichtige kussens als aanvulling op je Pure Minimal woonstijl? Het kan ook zijn dat je liever iets donkerdere, grotere kussens gebruikt om je Classic Colonial of Retro Living woonstijl nieuw leven in te blazen. Wat het geval ook mag zijn, bij Rebel House vind je altijd je gading!

Scandinavische kussens bij Rebel House

De zoektocht naar de perfecte Scandinavische kussens voor jouw sofa of slaapkamer is niet altijd gemakkelijk. Rebel House helpt je echter graag, dankzij een uitgebreid aanbod en een uitstekende service. Zo kan je vertrouwen op jouw speciaalzaak voor een eigen bezorgservice voor grote meubels, maar geniet je ook van een 90 dagen retourtermijn.

Daarbij profiteer je van een gratis verzending vanaf 50 euro en de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ontdek de vele mogelijkheden en richt je Scandinavische interieur prachtig in!