Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Sidetables

Een sidetable is de perfecte afwerking van jouw Scandinavische interieur, wat je voorkeur ook mag zijn. Met een stijlvolle sidetable geniet je van nog éér beschikbare ruimte en wooncomfort in de living of keuken, en zorg je ervoor dat je servies, eten en dranken gemakkelijk plaats kunt bieden. Bij Rebel House is het aanbod aan Scandinavische sidetables erg uitgebreid, met als gevolg dat je voor jouw situatie hoe dan ook vindt wat je zoekt. Maar ook de complete service maakt Rebel House dé speciaalzaak bij uitstek van Scandinavische sidetables. Ontdek het brede gamma aan mogelijkheden en geniet van een prachtige sidetable als afwerking van een gezellige woning!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scandinavische sidetables voor jouw interieur

Bij Rebel House kan je je echter ook tegoed doen aan een breed aanbod aan verschillende modellen, voor eender welke Scandinavische substijl. Denk maar aan een sidetable die je als extra tafeltje in de inkomhal kunt zetten, perfecte als aanvulling bij een Classic Colonial stijl. Of misschien lijkt een kleurrijke Scandinavische sidetable voor een Pink Blush of een Urban Jungle look en feel wel meer iets voor jou? Wat jouw voorkeur ook mag zijn, Rebel House helpt je om de beste optie te vinden!

Scandinavische sidetables bij Rebel House

Bij jouw speciaalzaak vind je hoe dan ook wat je nodig hebt om jouw inkomhal, keuken of woonkamer met een leuk extra tafeltje uit te rusten. Daarbij geniet je van een 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je ook een beroep doen op een eigen bezorgservice voor grote meubels - waardoor je nog sneller van je nieuwe Scandinavische sidetable kunt genieten!