Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische TV Meubels

Het TV meubel mag dan op het eerste zicht misschien niet meteen het belangrijkste lijken bij de inrichting van je woonkamer, het is wel degelijk de moeite waard om een mooi en duurzaam model te zoeken! Het aanbod Scandinavische TV meubels van Rebel House kan je hoe dan ook helpen om jouw living of leefruimte prachtig in te richten, dankzij een meubelstuk dat functioneel én mooi is.

De Scandinavische woonstijl is er één die heel wat voldoening kan geven, zolang je voldoende aandacht en tijd besteedt aan de belangrijke keuzes. Hieronder lees je meer over het aanbod Scandinavische TV meubels van bij Rebel House!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische TV meubels in jouw interieur

Elk interieur is anders, dat weet je natuurlijk zelf ook. Binnen de Scandinavische woonstijl bestaan er daarbij heel wat substijlen, die elk andere unieke eigenschappen hebben. Zo maakt de Grand Glamour stijl vooral gebruik van opvallende elementen en accenten op het vlak van decoratie. De Raw Colonial stijl voelt dan weer iets zwaarder, mede dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als massief hout. Aan de andere is ook een Urban Jungle look erg stijlvol én gezellig, doordat er veel natuurlijke materialen en kleuren in worden gebruikt. Bij Rebel House vind u hoe dan ook de perfecte Scandinavische TV meubels als afwerking op jouw stijl!

Scandinavische TV meubels bij Rebel House

Geniet bij Rebel House van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro, een eigen bezorgservice voor grote meubels en zelfs de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Een uitstekende service die de aankoop van uw Scandinavische TV meubel nog aangenamer maakt!