Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Vazen

Als je écht houdt van de Scandinavische woonstijl, dan wil je ongetwijfeld ook precies de goede decoratie vinden voor in huis! Scandinavische vazen zijn het perfecte voorbeeld van decoratie die je interieur extra gezellig maken, en bij Rebel House kan je ook zijn van een uitstekende kwaliteit. Als je méér wilt weten over het aanbod Scandinavische vazen van bij jouw speciaalzaak en welke service je kunt verwachten, dan is het onderstaande overzicht iets voor jou!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische vazen

De Scandinavische woonstijl is er één die de laatste jaren alleen maar bekender is geworden. Het spreekt voor zich dat de stijl afkomstig is uit het noorden, maar tegenwoordig bevatten heel wat interieurs over de hele wereld dergelijke invloeden. Het gebruik van natuurlijke materialen, speelse designs die een streling voor het oog zijn en lichte kleuren, vormen samen de ideale basis voor een woning die functioneel, strak en toch gezellig is. Scandinavische vazen komen eveneens in ontelbare vormen: of je nu een rode, kleien vaas wilt met fijne tuit of een keramische vaas met gietijzeren poot die iets strakker oogt, alles is mogelijk als je bij Rebel House op zoek gaat.

Scandinavische vazen in jouw interieur

Net zoals dat bij je meubilair en andere vormen van decoratie het geval is, wil je natuurlijk enkel de mooiste Scandinavische vazen voor in je woning. Rebel House heeft niet enkel heel wat vazen in de aanbieding, maar kan je ook helpen om een doordachte keuze te maken. Wat is je budget precies en waar wil je de vaas voor gebruiken? Heeft je interieur iets weg van een classy Grand Glamour look, of zoek je juist sobere, natuurlijke vazen om een Rural Living of Raw Industrial inrichting mee op te fleuren? De Scandinavische stijl kan met vele andere gecombineerd worden, en het aanbod Scandinavische vazen van jouw speciaalzaak bewijst dat!

Scandinavische vazen bij Rebel House

Ook geniet je bij Rebel House van een 90 dagen retourtermijn als je niet blij bent met je aankoop, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte kan je voor- achteraf en in termijnen betalen, waardoor je minder financiële druk hebt!