Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Vloerlampen

Wil je de verlichting van je woning een extra dimensie geven? Heb je niet genoeg aan lampen in de muur of aan het plafond? Ga dan voor Scandinavische vloerlampen! De verlichting van je woning speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van je interieur, dat is zeker. Bij Rebel House geniet je van een uitgebreid aanbod aan lampen, zodat je jouw woning precies kunt verlichten zoals je wilt!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scandinavische vloerlampen: de basis van een prachtig interieur

De Scandinavische stijl, die is uniek: eenvoudig kleuren, een ietwat lichte ondertoon en het gebruik van natuurlijke materialen vormen er de basis van. Natuurlijk mag ook de juiste verlichting niet ontbreken, zoals bijvoorbeeld vloerlampen! Vloerlampen bieden als voordeel dat ze je woning niet enkel goed verlichten maar ook zorgen voor een extra gezellige en chique atmosfeer.

Vloerlampen komen in ontelbare formaten, vormen en soorten: van staande lampen die je gemakkelijk kunt verplaatsen met een klassiek design tot ingebouwde vloerlampen die voor een unieke atmosfeer in huis zorgen, alles is mogelijk. Zeker bij Rebel House, waar je een breed aanbod aan opties vindt!

Scandinavische vloerlampen voor jouw interieur

Tegenwoordig bestaan er echter zoveel verschillende woonstijlen, dat precies de goede verlichting vinden niet bepaald eenvoudig is. Natuurlijk zijn er geen echte regels en kan je je Scandinavische vloerlampen met eender welke inrichting combineren: van het jeugdige Pink Blush tot het eerder experimentele Classic Colonial en het Grand glamour met zijn exclusieve en opvallende karakter, je kiest helemaal zelf.

Wél is het een goed idee om op de service en het advies van Rebel House te vertrouwen als je de beste oplossing wilt vinden voor jouw woning: van prijsklasse tot formaat, het type verlichting en meer, Rebel House kan je als échte professional helpen!

Scandinavische vloerlampen bij Rebel House

Rebel House is kortom dé aanbieder van Scandinavische vloerlampen, en dat heeft met méér te maken dan enkel het brede gamma aan lampen. Zo geniet je van een gratis verzending vanaf 50 euro, betaling vooraf achteraf of in termijnen en 90 dagen retourtermijn. Ten slotte kan je je woning sneller en gemakkelijker inrichten dankzij een eigen bezorgservice voor grote meubels!