Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Scandinavische Wandplanken

Heb je nood aan een beetje extra opbergruimte, maar wil je ook dat je keuken of woonkamer er mooier door uitziet? Ga dan voor een Scandinavische wandplank! Scandinavische wandplanken van bij Rebel House houten het midden tussen stijlvol én praktisch, waardoor je snel overtuigd bent van de meerwaarde van zo'n plank. Natuurlijk wil je wel een beetje een duidelijk zicht op de mogelijkheden binnen het aanbod, voor je een keuze maakt. En daar kan het volgende overzicht je zeker en vast bij helpen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scandinavische wandplanken

Scandinavische wandplanken zijn de perfecte uitbreiding voor zowat elk Scandinavische interieur, zolang je de juiste keuze maakt. De Scandinavische woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke kleuren en vormen, maar het is vooral ook een woonstijl die praktisch is én oogt. Scandinavische wandplanken uit eikenhout met een ronde afwerking, Scandinavische wandplanken met een ietwat modernere feel of wandplanken die in verschillende lagen zijn ontworpen, er zijn méér dan genoeg opties binnen het Rebel House aanbod. Op die manier maak je je woonkamer of keuken prachtig af met een functionele wandplank!

Scandinavische wandplanken in jouw interieur

Wil je de Retro Living uitstraling van je huidige eetkamer of keuken nog sterker tot uiting doen komen? Of misschien ben je wel op zoek naar de mooiste wandplank voor een rustieke Rural Living of stoere Raw Industrial inrichting? Rebel House helpt je hoe dan ook met een uitgebreid gamma aan Scandinavische wandplanken, die elk met hun eigen unieke karakteristieken iets kunnen bijdragen tot je interieur. Ook wordt rekening gehouden met jouw beschikbare budget, je ruimte in huis en natuurlijk je voorkeur op het vlak van kleur en ontwerp. Op die manier geniet je snel van een Scandinavische wandplank die praktisch is én daarbij ook je interieur mooier maakt!

Scandinavische wandplanken bij Rebel House

Hoewel het uitgebreide aanbod aan Scandinavische wandplanken van Rebel House al zeker de moeite waard is, kan je ook op een goede service rekenen. Van een 90 dagen retourtermijn tot een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels, het zijn slechts enkele troeven van jouw speciaalzaak. Ook kan je kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen!