Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Barkrukken

Een huisbar heeft altijd een stoer kantje. De uren die je er doorbrengt met vrienden of familie zijn altijd gedenkwaardig. In een stoere bar horen dan ook ontegensprekelijk stoere barkrukken. Bij Rebel House hebben we ze! En we hebben nog meer, we hebben ook stoere krukken voor aan je kookeiland. Kies jij de perfecte uit voor jouw interieur?

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere barkrukken

Bij Rebel House gaan wij voor design, en altijd perfect in de stijl die jij wenst. Onze stoere barkrukken zijn dan ook inderdaad gewoon écht stoer. Een volledig metalen barkruk, een barkruk in robuust hout of een combinatie tussen hout en metaal, het kan allemaal! Bekijk goed de specificaties van de barkruk, en dan vooral de zithoogte. Barkrukken voor een bar zijn namelijk hoger dan krukken voor een keukeneiland. Voorzien minimum 30 cm tussen je tafelblad en de zitting. Zo zit je voldoende comfortabel en kun je lange uurtjes genieten!

Stoere barkrukken in jouw interieur

De stijl Raw Industrial - het woord zegt het zelf - is een pure rauwe stijl. De stoere barkrukken van Rebel House voelen zich hier perfect thuis. Een zitting in leer of dierenvacht, maar ook een zitting in velvet past hier helemaal. Kies voor stoere kleuren zoals zwart en bruin, okergeel, petroleumblauw of donkergrijs. In je landelijke woning creëer je een Rural Living sfeer met bruine en beige tinten en veel hout. Hou je van Retro Revival maar met een stoer kant? Ga dan voor kuipzetels, ronde vormen en armleuningen met een stevig metalen onderstel. Laat je stoelen aansluiten bij je barmeubel, je eetkamerstoelen, je kasten en je tafels. En vul je huisbar aan met stoere woonaccessoires en stoere sfeerverlichting. Heb jij nog andere ideeën voor je stoere interieur? Bij Rebel House horen we het graag en adviseren wij jou!

Stoere barkrukken bij Rebel House

Eens je je bestelling doorgestuurd hebt, komen je stoere barkrukken er snel aan. Wij gebruiken onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere interieurstukken. Rebel House gaat voor service en daarom krijg je bij ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Nog enkele dagen geduld en je zit lekker én in stoere stijl te genieten aan je bar!