Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Bijzettafels

Als je voor je bijzettafels een stoere look kiest, dan staat je bijzettafel gegarandeerd in de schijnwerpers. De stoere look van de tafel kan door verschillende elementen gecreëerd worden: stoere materialen, stoere kleuren of een stoere vormgeving. Bij Rebel House selecteren wij onze stoere bijzettafels op basis van al hun aspecten. Welke kies jij voor jouw stoere kamer?

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere bijzettafels

De meest gangbare stoere materialen voor interieurstukken zijn metaal en ruw hout. Ook dik glas, marmer en leer geven aan bijzettafels een robuust uiterlijk. Daarbij komt de vormgeving. Kies voor strakke lijnen of stevige ronde lijnen. Ga vooral niet voor franjes, zo zit de stoere stijl niet in elkaar. Zelfs een zeer eenvoudige tafel kan zeer ruw overkomen als ze de juiste vormgeving heeft. Als kleuren kies je bijvoorbeeld donker bruin, zwart, grijs en wit. Bij je stoere bijzettafels horen ook een salontafel en eetkamertafel in dezelfde stijl. Denk ook aan je sidetable in de hal, ook die hebben wij in stoere vormgeving. Laat je stoere bijzettafels aansluiten bij je woondecoratie zoals spiegels, vloerkleden, figuren en verlichting. Elk klein detail telt in je interieur.

Stoere bijzettafels in jouw interieur

Dankzij de filters op onze website kun je makkelijk je keuze maken. Ga voor naturel hout en zwart metaal voor je Raw Industrial woonkamer. Voor je Rural Living interieur mag je voor wat meer hout kiezen, het brengt de natuur bij jou in huis. Donker hout is perfect voor een Classic Colonial stijl. Je merkt dat de keuze bij Rebel House groot is. Als je er niet goed uitkomt, contacteer ons gerust, wij staan voor jou klaar en helpen jou graag om je stoere interieur te realiseren!

Stoere bijzettafels bij Rebel House

Ben jij gevallen voor een van onze bijzettafels en heb je eventueel nog andere interieurstukken gevonden? Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items komt ze binnenkort bij jou leveren. Je krijgt bij Rebel House 90 dagen retourtermijn. Wij hanteren ook nog eens gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, net zoals jij het wilt. Heb je graag raad over hoe je je woning stoer kunt inrichten? Laat het ons weten, bij ons krijg je altijd professioneel antwoord en advies!