Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Bureaus

Stoer is bij Rebel House ook écht stoer, voor elke kamer en voor elk interieurstuk. Waarom zou je, bijvoorbeeld voor je bureau, moeten tevreden zijn met een bureautafel in een andere stijl dan je geliefkoosde stoere stijl? Bij Rebel House zorgen wij ervoor dat je ook in je (thuis)kantoor een stoere stijl kunt aanhouden. Ontdek onze robuuste bureaus hier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stoere bureaus

Een stoer bureau geeft aan je kamer een unieke uitstraling. Je zit niet aan een gewone tafel te werken, maar wel aan een heus bureaumeubel met robuuste look. Als je in een omgeving werkt die volledig naar je wens is, werk je veel efficiënter. Dat is bewezen. Richt je stoere bureaukamer verder in met een stoere bureaustoel, robuuste boekenkasten en stoere wanddecoratie. Kleed je kantoor gezellig aan met een plant, sfeervolle én functionele stoere verlichting en bijvoorbeeld een mooi vloerkleedje. Maak van je kantoor een leefkamer! Wij helpen jou graag!

Stoere bureaus in jouw interieur

Bij jouw Rural Living woning hoort gewoon een stoer bureau. Hout en eventueel metaal zijn dé ideale materialen voor deze stijl. Heb je je woning in een Raw Industrial stijl ingericht? Ga dan zeker voor een bureau met zwart metalen poten en naturel hout. In onze collectie vind je een aantal stoere bureaus waarvan de fronten van de opbergladen gesculpteerd zijn. Zij kunnen in een stoere Urban Jungle of Classic Colonial stijl geplaatst worden. Wil je gedurfd doen? Dan kies je een stoer bureau voor je Pure Minimal woning met witte muren, witte plafonds en witte vloeren. Het contrast is verbluffend! Bij Rebel House hebben wij specialisten die je helpen je kantoorruimte te pimpen, contacteer ons gerust!

Stoere bureaus bij Rebel House

Jouw stoere bureau wordt binnen enkele dag al geleverd door onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Bij de bestelling krijg je 90 dagen retourtermijn en je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro. Maak je over de betaling maar niet te veel zorgen. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen, precies zoals jij het wil. Het belangrijkste voor ons is dat jij straks een stijlvolle stoere bureauruimte hebt!