Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Dressoirs

Je dressoir is een meubelstuk waar je alle dagen naar kijkt en alle dagen ook gebruikt. Een mooi dressoir in de stijl die jij wenst, is dan ook een meerwaarde voor je woonkamer. Als je van stoere woninginrichting houdt, kies dan uit ons groot aanbod stoere dressoirs. Wij helpen jou alvast in je zoektocht!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere dressoirs

Als je zoekt naar een stoer dressoir, ga dan vooral af op de kleur, het materiaal en de vormgeving. Kleuren zoals zwart, grijs en bruin zijn zeer stoer. Hout heeft een warmere uitstraling, maar in combinatie met bijvoorbeeld zwart metaal krijgt het ook een ruwe look. Fronten uit bewerkt hout zijn zeer bijzondere stukken uit ons gamma, wij hebben er een aantal die gerust robuust mogen genoemd worden. Kies vooral strakke lijnen. Kasten die er als één blok uitzien zijn echt heel gepast in je ruwe interieur. In onze collectie vind je ook kleinere dressoirs voor wanneer je niet zo veel ruimte hebt. Qua robuuste uitstraling hoeven zij niet onder te doen voor hun grotere broers.

Stoere dressoirs in jouw interieur

Kies je dressoir in functie van je andere meubelen: kabinetkasten, wijnkasten of tv-meubels bijvoorbeeld. En wil je een eettafel en stoelen, zitbank en salontafel in dezelfde stoere stijl? Ook die hebben wij bij Rebel House. Ontdek ook onze woonaccessoires in onze webshop. Zij maken je woonkamer af! Als je een Classic Colonial woonkamer hebt, dan raden wij jou stoere dressoirs in donker hout aan. Voor je Raw Industrial style hebben wij stoere dressoirs in hout en metaal. Dressoirs in licht hout maar met een stoere look zijn perfect voor je Modern Chic woning. Gebruik gerust je fantasie. Het is soms verrassend hoe stoere dressoirs ook in stijlen passen waarvan je het niet zou verwachten. Rebel House helpt jou graag experimenteren!

Stoere dressoirs bij Rebel House

Je stoere dressoir wordt naar jou thuis gebracht met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Bij Rebel House krijg jij 90 dagen retourtermijn en je mag rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen, dat mag je zelf kiezen. Het duurt niet lang meer tot je stoere dressoir in je woonkamer staat!