Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Fauteuils

Een fauteuil waar je lekker kan in wegzinken, wat is er heerlijker? Daarom mag een fauteuil best groot en robuust zijn. Stoere fauteuils geven je het gevoel dat ze je omarmen en koesteren en dat je eigenlijk nooit meer weg wilt uit je favoriete fauteuil. Deze sfeer kennen wij bij Rebel House zeer goed. Daarom kun je bij ons kiezen uit een heel groot assortiment aan stoere fauteuils!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere fauteuils

Wat is voor jou een stoere fauteuil? Gaat het om de afmetingen: lekker breed met een diepe zitting en zalige armleuningen? Of gaat het eerder om de stof, de kleuren en het gebruik van stoere materialen zoals hout, metaal en leer die de fauteuil lekker robuust maakt? Een groot dik kussen als zitting en daarbij slanke poten kan even stoer overkomen als een fauteuil op zware poten met een minder dikke zitting. Jij bepaalt zelf wat je als 'stoer' beschouwt. Rebel House helpt jou kiezen!

Stoere fauteuils in jouw interieur

Een Rural Living woning is dé ideale plek om stoere fauteuils te plaatsen. Kies ze lekker breed en robuust en in een rustgevende kleur: bruin of beige bijvoorbeeld. Als je van industrieel stoer houdt, dan kies je een Raw Industrial fauteuil. Typisch voor deze stijl zijn bijvoorbeeld een metalen onderstel, stoer bruin leer of zwarte stof. Ook velvet in een karaktervolle kleur krijgt meer en meer succes in de industriële stijl. Robuust kan best ook wel in een Retro Revival woning. Grote fauteuils met ronde vormen en vintage kleuren zijn perfect! Bij je stoere fauteuils horen ook stoere eetkamerstoelen. Waarschijnlijk vind je bij hetzelfde merk dezelfde uitvoering als je fauteuils. Hou je ook aan je stoere stijl voor je kasten, tafels, woonaccessoires en verlichting. Ontdek het allemaal in onze webshop! Als ieder element in je interieur een stoere uitstraling heeft, is het geheel helemaal perfect stoer!

Stoere fauteuils bij Rebel House

Je stoere fauteuils worden geleverd door onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen, dit kies jij zelf. En je krijgt ook nog eens 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Droom jij nu al van je stoere en heerlijke fauteuils? Ze komen er snel aan!