Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Klokken

Als je graag een of meerdere klokken in huis hebt en je hebt daarbij ook een stoer interieur, dan vind je bij Rebel House zeker een aantal stoere klokken die bij jouw stijl passen. Maak je keuze uit onze webshop!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stoere klokken

Wat maakt precies dat een klok er stoer uitziet? Onze stoere klokken worden gekenmerkt door hun design, de kleuren en het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. Metaal is heel stoer, vooral als je grijs of zwart kiest. Ook naturel hout of heel donker gekleurd hout is zeer robuust. En wat denk je van marmer of terrazzo? Ook in deze bijzondere materialen hebben wij zeer stijlvolle klokken. Strakke lijnen zonder franjes zijn ook een typisch kenmerk van stoere klokken. Om je keuze te maken voor een stoere klok, hanteer je dezelfde criteria als wanneer je meubels zou uitkiezen. Elk object, en dus ook een stoere klok, moet kloppen in het totaalplaatje. Heb je toch nog twijfels? Dan helpen wij jou graag!

Stoere klokken in jouw interieur

Klokken zijn niet alleen voorwerpen om het uur op af te lezen. Neen, het zijn echte decoratiestukken. Kies ze dan ook met zorg uit. Ga bijvoorbeeld voor marmer en terrazzo voor je Modern Chic woning. Stoer zwart metaal gaat uitstekend in je Raw Industrial style. Hout gaat dan weer zeer goed in een Rural Living omgeving. Denk er bijvoorbeeld aan om je klok bij je verlichting en andere accessoires te laten aansluiten. Zo zorg je ervoor dat ook een klein item als een klok volledig bij jouw woninginrichting past.

Stoere klokken bij Rebel House

Bij Rebel House vind je stoere klokken die je nergens anders vindt. Aarzel niet en bestel ze vandaag nog. Bij Rebel House heb je recht op gratis verzending vanaf 50 euro en ook op 90 dagen retourtermijn. Bovendien doe je de betaling vooraf achteraf of in termijnen, net zoals jij het wil. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten komt je bestelling snel aan huis leveren. En onze service stopt niet bij jouw levering, wij zijn er ook voor jou als je vragen hebt. Contacteer ons gerust!