Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Lampen

Als je op zoek bent naar verlichting, dan merk je dat de keuze heel groot is. Er is sfeerlicht, gericht licht, algemeen licht... En niet alleen het soort licht, maar ook de lampen zelf zijn belangrijk om sfeer te creëren. In een stoer interieur kun je bijna niet anders dan voor stoere lampen te kiezen. Je vindt een uitgebreid assortiment in onze webshop!

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stoere lampen

De stoere stijl gebruikt veel ruw hout, metaal en betonlook. Kleuren als grijs en zwart zijn helemaal perfect als je voor stoere lampen gaat. Ook messing en koper kunnen best wel in een stoere vorm verwerkt zijn. De vormgeving van de lampen is essentieel om een stoere look aan je kamer te geven. Lampen mogen gerust groot en ruw zijn. Dank maar aan grote geperforeerde lampenkappen, ruw houten armaturen of grote schotelvormige lampenkappen. Onze stoere lampen zijn pure design en hebben een groot wow-gehalte. Wij raden aan om al je lampen in dezelfde stijl te kiezen: zowel je hanglampen als je plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. En ook voor de verlichting van je showroom hebben wij prachtige stoere lampen. Je laat je verlichting aansluiten bij de rest van je interieur: je plafond, vloeren en muren, je meubels en woonaccessoires. Onze verschillende interieurstukken zijn makkelijk onderling te combineren. Laat je fantasie de vrije loop!

Stoere lampen in jouw interieur

Een stoer interieur komt pas echt tot leven als je ook voor stoere lampen gaat. Denk voor je Raw Industrial stijl aan metaal en hout, betonlook en lampenkappen met een draadstructuur. Je Modern Chic interieur pimp je met grote gouden of messing lampen. Met hout zit je altijd goed voor je Rural Living woninginrichting. Denk aan tafellampen met een houten onderstel, vloerlampen op een houten sokkel of houten driepoten. Rebel House helpt jou graag bij je keuze!

Stoere lampen bij Rebel House

Heb jij bij Rebel House gevonden wat je zocht? Super! Dan krijg je van ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items komt bij jou leveren. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen gebeuren. Binnenkort geniet je van een stoere en gezellige sfeer met je stoere lampen!