Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Meubels

Als je het hebt over 'stoere' meubels, waaraan herken je ze? Bij Rebel House hebben wij een enorme keuze aan meubels met een stoer uiterlijk. Meestal zijn het de materialen die stoer overkomen. Denk bijvoorbeeld aan grof hout en zwart metaal. Maar ook de vormgeving is belangrijk. Ontdek onze stoere meubels hier!

52 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stoere meubels

Bij onze stoere meubels zijn ook robuuste lijnen en bijvoorbeeld dikke poten een kenmerk. Onze stoere kasten, tafels en zitmeubels stralen een enorme degelijkheid uit. Ze kunnen tegen een stootje, ze zijn niet kapot te krijgen. Dat is het gevoel dat je krijgt bij onze stoere meubelen. Als je een stoer interieur hebt, kies dan al jouw meubels in dezelfde stijl. Combineer je meubels met vloerkleden, woondecoratie en verlichting. Ook bij lampen en woonaccessoires vind je gegarandeerd deze stoere look. Moest je hierover vragen hebben of twijfelen, laat het ons gerust weten. Rebel House helpt jou je stoere interieur creëren.

Stoere meubels in jouw interieur

Een stoere stijl is kenmerkend voor je Raw Industrial woning. In het industriële tijdperk moest alles functioneel zijn en was er geen ruimte voor franjes. Gewoon ruw en sterk, zo moesten meubels zijn. Dit merk je dan ook aan onze stoere meubels. Hetzelfde geldt ook voor je Rural Living interieur. De landelijke stijl kent ook niet veel franjes. Meubels moeten gewoon oerdegelijk zijn, meer niet. Stoere meubels vind je ook wel in de Classic Colonial style, waar je vooral donker gekleurde meubels ziet. En ja, waarom zou je gewoon eens niet een contrast creëren en je stoere meubel in een totaal andere omgeving zetten: een Pure Minimal of een Retro Revival woning bijvoorbeeld. Met de juiste aandacht lukt dit ook wel!

Stoere meubels bij Rebel House

Kies je stoere meubels hier bij Rebel House en je krijgt 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Je kunt bij Rebel House voor- achteraf en in termijnen betalen. We hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en brengen kleine interieurstukken met PostNL naar je toe. Laat je adviseren door ons en je interieur wordt een uniek stoer geheel!