Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere Tafels

Wanneer je kiest voor een stoere tafel, dan is meteen de stijl van je kamer bepaald. Net als kasten springen tafels onmiddellijk in het oog. De juiste tafel, met het juiste gehalte robuuste uitstraling is onmisbaar in je stoere interieur. Bij Rebel House helpen wij jou graag om de juiste stoere tafel te kiezen. Ontdek ze hier in onze webshop!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere tafels

Of je nu op zoek bent naar een eetkamertafel, een salontafel, bijzettafeltjes, sidetables, trolleys, een bartafel of een bureau, wij hebben ze allemaal in stoere uitvoeringen. Stoer staat voor robuust, grove lijnen, geen franjes, stoere kleuren en daarbij oerdegelijk materiaal zoals metaal en hout. Sommige van onze tafels zijn heel erg stoer, andere wat minder. Dat maakt het voor jou mogelijk om creatief om te gaan met de inrichting van je interieur. Kies je tafels in functie van je andere meubelen. Combineer ze met je kasten, woonaccessoires, verlichting en vloerkleden. Hou je bij elke aankoop aan je eigen stoere stijl en je krijgt een bijzonder mooi geheel.

Stoere tafels in jouw interieur

Wat denk je bijvoorbeeld van een volledig zwarte salontafel of een zwart frame met een marmeren blad voor je Raw Industrial woning? Een stoere tafel die volledig in hout is gemaakt past mooi in je Rural Living woning. Hout heeft een natuurlijke uitstraling en kan best wel robuust overkomen. Denk bijvoorbeeld aan een stoer donkerkleurig houten bureau voor je Classic Colonial woning. Een stoere zwarte tafel met een tikkeltje goud is nog altijd robuust genoeg voor in je Grand Glamour interieur. Neem je tafel vooral groot genoeg voor je stoere interieur. Ze mag best wel uitbundig zijn en opvallen.

Stoere tafels bij Rebel House

Stoere tafels kies je niet zomaar. Rebel House helpt jou graag zoeken naar dé perfecte stoere tafel. Vraag ons gerust raad! Van zodra je je tafel hebt gekozen, stuur je je bestelling gewoon online door. Je krijgt bij Rebel House 90 dagen retourtermijn en wij geven jou gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, de keuze is aan jou! Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere producten staat al klaar om je stoere tafels te leveren!