Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoere TV-Meubels

Een tv meubel is op zich al een vrij stoer meubelstuk. Het is breed en laag en hoe groter de tv-toestellen worden, hoe breder ook de tv meubels worden. Als je een stoer interieur hebt, dan wil je daarbij ook nog dat de vormgeving en de stijl van je tv meubel robuust is. Bij Rebel House zit je alvast goed. Wij hebben een zeer grote keuze aan tv kasten met een robuuste vormgeving!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoere tv meubels

Een tv meubel met een verweerde look, met stalen poten en met grof naturel hout is gewoon lekker robuust. Grove handvaten en dikke houten legplanken maken het nog een stuk meer robuust. En bekijk alvast onze unieke tv kasten met meerkleurige fronten. Er wordt zelfs dierenvacht en leer verwerkt in onze stoere tv meubels. Bekijk ook de speelse toetsen zoals verschillende types van handvaten en gesculpteerd hout. Hoe speels dit ook is, het blijven stoere kasten! Richt je zithoek of salon helemaal stoer in en pas je eetkamer aan aan je stoere stijl. Naast stoere tv meubels vind je in onze webshop talloze interieurstukken om je woning stoer aan te kleden.

Stoere tv meubels in jouw interieur

Een stoer tv meubel met dierenvacht is perfect in je Urban Jungle of je Grand Glamour woning. Of ga je liever voor een stoer tv meubel uit donker hout voor je Classic Colonial style? Naturel hout en dikke metalen poten zijn dé stoere tv meubels voor je Raw Industrial of je Rural Living interieur. Je kunt een opvallend stoer tv meubel ook makkelijk in een Pure Minimal interieur kwijt. Tegen een strakke witte muur of op een strakke gietvloer staan robuuste meubels te pronken als een echt kunstwerk. Rebel House geeft jou graag advies over styling en beantwoord al je vragen over onze meubels en accessoires. Contacteer ons, wij zijn er voor jou!

Stoere tv meubels bij Rebel House

Je stoere tv meubel wordt snel geleverd. Wij hebben hiervoor onze eigen bezorgservice voor grote meubels en je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Je bepaalt met andere woorden zelf het tempo waarin je je stoere interieur wilt inrichten!