Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Bijzettafels

Een bijzettafeltje is letterlijk een tafeltje dat je bij aanschuift als het nodig is. Maar wist je dat er ook mensen zijn die een bijzettafeltje als nachtkastje kiezen? Het kan perfect! Onze bruine bijzettafels zijn zo puur design dat je ze overal in huis kunt inzetten. Welke stijl van bruine bijzettafel kies jij?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine bijzettafels

Bruin is een kleur die heel veel succes kent. Daarom hebben wij een zeer uitgebreid gamma aan bruine bijzettafels. Vierkante, ronde, veelhoekige, unicolor, meerkleurige, enkelvoudige of samengestelde bijzettafels... je vindt ze hier! Wij bieden bruine bijzettafels aan in heel wat soorten materiaal. Denk bijvoorbeeld aan hout en metaal. Maar ook tafeltjes in kunststof, glas, marmer en aardewerk kun je in onze webshop vinden. Van zeer eenvoudige tot unieke vormen en uitvoeringen, we hebben ze allemaal!

Bruine bijzettafels in jouw interieur

Om te beginnen hebben wij een heel assortiment stoere bijzettafels uit hout en metaal. Deze zijn zeer geliefd in Raw Industrial en Rural Living woonstijlen. Anderzijds hebben we strakke tafels voor Pure Minimal woningen en zeer opvallende, bling-bling tafels voor je Grand Glamour en je Modern Chic woning. Of ben jij fan van alles wat vintage is? Dan hebben wij voor jou bijzettafels met ronde vormen en elegante poten. Rebel House verkoopt niet alleen bruine bijzettafels maar geeft je ook graag raad over hoe jij je bijzettafels in je woning integreert. Hoe combineer jij je eetkamertafel, salontafel en bijzettafel? Welke stoelen en zitbanken kies je erbij? En welke woonaccessoires, vloerkleden en verlichting horen erbij? Het zijn allemaal vragen die wij graag beantwoorden. Contacteer ons, wij zijn er voor jou.

Bruine bijzettafels bij Rebel House

Bij Rebel House zit je altijd goed als het om prijs-kwaliteitverhouding gaat. En je krijgt er een grote dosis design zomaar bovenop. Wanneer je bij Rebel House je bestelling plaatst, krijg je gratis verzending vanaf 50 euro. Wij beschikken over een eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleine producten worden door PostNL geleverd. Dankzij ons systeem van 90 dagen retourtermijn kun je altijd je tafel eerst proberen voordat je beslist. En je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen.