Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eiken Bijzettafels

Bijzettafels zijn zeer handige tools in huis. Helaas worden ze vaak over het hoofd gezien als het gaat om de uitstraling. Onderschat echter het effect van bijzettafels op je interieur niet. Onze eiken bijzettafels zijn gegarandeerd een meerwaarde voor je woning. Kies eiken bijzettafels bij Rebel House en maak je interieur compleet!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eiken bijzettafels

Onze eiken bijzettafels zijn van de hoogste kwaliteit. Wij kiezen altijd voor gerenommeerde merken en daardoor kunnen wij een groot gamma aan degelijke en stijlvolle eiken bijzettafels aanbieden. Ga binnen één merk ook eens kijken naar andere tafels: salontafels, eetkamertafels of sidetables bijvoorbeeld. En bekijk ook onze andere eikenhouten meubelen zoals eetkamertafel en –stoelen en uiteraard ook onze mooie eiken kasten. Zo kun je je eiken bijzettafels in dezelfde uitvoering kiezen als je andere meubelen en accessoires. Zoek je nog items om je bijzettafels aan te kleden als je ze niet gebruikt? Neem dan een kijkje bij onze woonaccessoires en verlichting. Een mooie tafellamp of een sculptuur geven je eiken bijzettafels meteen een andere uitstraling. Wij helpen jou graag om bij je eikenhouten bijzettafels nog andere interieurstukken te vinden die je woning stylen.

Eiken bijzettafels in jouw interieur

Ga jij voor strak met rechte lijnen? Dit is ideaal voor je Pure Minimal woning. Een bijzettafel die volledig in hout is gemaakt, is geschikt voor je Rural Living woning. Hiermee versterk je nog meer het gevoel van natuur in huis te halen. In je Raw industrial pand kun je makkelijk een bijzettafel in eik en metaal kwijt. Het stoere effect past helemaal in jouw interieur. Eik wordt zowel in moderne als in traditionele woningen ingezet. Maak jij er wat moois van?

Eiken bijzettafels bij Rebel House

Wij raden aan om meerdere eikenhouten bijzettafels te kopen. Je zult gauw merken dat ze goed van pas komen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Al onze bijzettafels in eik zijn aan zeer lage prijzen te verkrijgen. Bestel via onze webshop en je krijgt 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen, dat bepaal jij zelf. Wij komen je bijzettafels en eventueel andere interieurstukken brengen met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleinere producten. Binnen enkele dagen geniet jij van onze zeer praktische en tegelijk stijlvolle bijzettafels in eik!