Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Bijzettafels

Onze bijzettafels in glas zijn uitgekozen op basis van hun look en kwaliteit. Glazen bijzettafels hebben net dat ietsje meer. Glas kaatst het omgevingslicht terug en daardoor krijgt elk glazen bijzettafeltje een unieke charme en uitstraling. Wij hebben dan ook een grote reeks aan glazen bijzettafels. Welke krijgt jouw voorkeur?

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glazen bijzettafels

Bij Rebel House hebben wij een enorme keuze aan glazen bijzettafels. Je kiest de vorm: rechthoekig, vierkant, rond, ovaal of veelhoekig bijvoorbeeld. Je kiest de uitvoering: volledig of gedeeltelijk in glas. En je kiest de afwerking, de kleur en het materiaal waarin het frame is gemaakt. Maar dat is zeker niet alles. In functie van jouw interieur kies je voor een discreet bijzettafeltje, een zeer opvallend tafeltje, een grappig ontwerp of zomaar gewoon een tafeltje dat je nog nooit gezien hebt. Het grote kenmerk van (transparant) glas is dat het een groot ruimtegevoel geeft aan een kamer. Glazen bijzettafeltjes zijn daarom ideaal voor kleinere woningen. En je kunt kiezen voor één bijzettafeltje of een set bijzettafels die je dan als salontafel gebruikt.

Glazen bijzettafels in jouw interieur

In ons gamma vind je heel wat glazen bijzettafels met een zeer strakke look. Bij sommige ontwerpen valt zelfs alleen maar het onderstel op. Deze zijn ideaal voor je Pure Minimal woning. Glas heeft een rijke uitstraling. In combinatie met een gouden of zilveren onderstel zijn ze perfect voor je Grand Glamour woning. Kubistische vormen horen bij een Modern Chic interieur. Je zag waarschijnlijk in onze collectie een heel aantal glazen bijzettafeltjes met dieren- of plantenfiguren. Zoek jij iets dergelijks voor je Urban Jungle woning? Met bloemmotieven en een ietwat bombastische uitvoering creëer je een Circus Baroque uitstraling. Het aanbod is zeer groot. Met de filters op onze website zoek je gerichter. En ons team staat klaar om je te helpen in je zoektocht!

Glazen bijzettafels bij Rebel House

Bij de bestelling van je glazen bijzettafeltjes krijg je van ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wij brengen ze met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleine producten. Je kunt bij Rebel House voor- achteraf en in termijnen betalen. Heb je nog vragen of advies nodig? Laat het ons weten!