Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Bijzettafels

Een bijzettafel is een van de meest waardevolle items in je interieur. Het tafeltje is erg makkelijk te verplaatsen, waardoor je dit handige model zonder moeite overal in kunt zetten. Zo lenen de gouden bijzettafels op deze pagina zich perfect om een tafellamp, een plant of een mooi kunstwerk op te plaatsen. Ontvang je veel gasten over de vloer? Schuif het tafeltje dan aan wanneer je veel bezoek ontvangt. Daarnaast kun je de tafels op deze pagina ook leuk met elkaar combineren, om op die manier eenvoudig een grote salontafel samen te stellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden bijzettafels

De gouden bijzettafels op deze pagina zijn te verkrijgen in diverse vormen en afmetingen. Hierdoor is er ook voor jouw interieur en je persoonlijke smaak een passend design te verkrijgen. Ieder model kun je als een echte kunstwerk beschouwen en is uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je een model in huis haalt waar je nog vele jaren van kunt gaan genieten.

Gouden bijzettafels in jouw interieur

De bijzettafels vormen allen onderdeel van een onze woonstijlen. Kies bijvoorbeeld voor Grand Glamour, Modern Chic, Raw Industrial, Pink Blush of de Retro Revival stijl en zorg direct voor onwijs veel sfeer in huis. Ga bijvoorbeeld voor een bijzettafel met gouden onderstel, glazen tafelblad en opvallende vormen. De keuze is volledig aan jou.

Gouden bijzettafels bij Rebel House

Kies je ervoor om een van de gouden tafels die je kunt bekijken op deze pagina te bestellen via Rebel House? Dan profiteer je direct van een aantal leuke voordelen. Je bent altijd zeker van gratis verzending vanaf 50 euro. Ook heb je de keuze uit betaling vooraf achteraf of in termijnen. Voor iedere bestelling heb je altijd recht op 90 dagen retourtermijn. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit een eigen bezorgservice voor grote meubels.