Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Bijzettafels

Een bijzettafeltje wordt maar al te vaak gezien als een detail als het gaat om het inrichten van de woonkamer of het salon. Niet is echter minder waar, en dat kunnen we bij bij Rebel House bewijzen! Niet alleen vind je bij jouw speciaalzaak hoe dan ook de mooiste houten bijzettafels voor jouw salon, ook kan je zeker zijn van een complete service met alles erop en eraan. Als je daar graag meer over te weten wilt komen, dan kan het onderstaande overzicht je zeker helpen!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten bijzettafels

Houten bijzettafels zijn er voor zowat elke stijl, en dat kan Rebel House beamen. Er zijn kleine tafeltjes met een strakke look waarmee je een modern interieur kunt afwerken, terwijl je natuurlijk ook iets klassiekere modellen vindt. Deze laatste komen meestal in eikenhout dat er robuust en stoer uitziet, waardoor dergelijke modellen ook passen in een industriële look. Kortom, je vindt altijd wat je zoekt en verwacht van een bijzettafeltje dankzij het brede gamma van Rebel House!

Houten bijzettafels in jouw interieur

Natuurlijk is de kous daarmee nog niet af: je moet eerst en vooral precies het goede model vinden voor jouw woning! Er zijn heel wat mogelijkheden voor een Rural Living stijl, die zich vooral kenmerkt door het gebruik van hout, lichte kleuren en aardetinten als groen en bruin. Ook als je je salon een Pure Minimal indruk wilt geven, kan je bij ons terecht. Ten slotte bestaan er voor Modern Chic, Classic Colonial en onder andere Urban Jungle interieurs ook meer dan genoeg opties!

Houten bijzettafels bij Rebel House

Rebel House helpt je om de mooiste houten bijzettafels te vinden voor jouw woning op basis van prijs en meer. Daarbij kan je rekenen op een gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Om het inrichten van je woonkamer nog gemakkelijker te maken, helpen wij je ook met een eigen bezorgservice voor grote meubels en een 90 dagen retourtermijn. Op die manier kan je op beide oren slapen op het vlak van interieur, en dat maakt wonen natuurlijk veel aangenamer!