Marmeren Bijzettafels

Als je nog altijd op zoek bent naar een leuk bijzettafeltje voor aan je salon of in je woonkamer, dan ben je bij Rebel House aan het juiste adres! Niet alleen kan je rekenen op een uitgebreid aanbod aan marmeren bijzettafels in verschillende formaten en designs, ook krijg je altijd een uitstekende, persoonlijke service die je helpt om het beste te maken van de inrichting van je woning. Klinkt dat interessant maar wil je graag nog meer weten? Lees dan gerust verder!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Marmeren bijzettafels

Marmeren bijzettafels geven je salon in één keer een exclusieve, klassieke en luxueuze look, zoveel is zeker. Er zijn echter heel wat mogelijkheden op het vlak van design en kleur! Zo kan je een klein, rond tafeltje kiezen met beige tafelblad uit marmer en een goudkleurig onderstel maar ook een vierkant tafeltje dat met gelakte, houten poten is afgewerkt en een chique look heeft, behoort tot de mogelijkheden. Meer dan genoeg opties bij jouw speciaalzaak!

Marmeren bijzettafels in jouw interieur

Jouw interieur heeft dan misschien wel een rode draad of centrale stijl, uiteindelijk is het toch de moeite waard om precies het goede marmeren bijzettafeltje te vinden. Rebel House maakt het je gemakkelijker, dankzij een handig overzicht en snelle filters om de beste optie te vinden. Ook op basis prijs, substijl en andere factoren kan je gericht zoeken. Grand Glamour, Modern Chic en natuurlijke Retro Revival zijn enkele goede voorbeelden van stijlen waarbij Marmeren bijzettafels bijzettafels goed van pas komen!

Marmeren bijzettafels bij Rebel House

Als er nog een goede reden is waarom je je marmeren bijzettafels bij ons moet komen zoeken, dan is het wel deze: we bieden je een uitstekende service met tal van interessante voordelen! Zo geniet je van een 90 dagen retourtermijn in geval je niet tevreden bent van je aankoop en bespaar je geld dankzij een gratis verzending vanaf 50 euro. Daarbij komt ook nog eens dat je een beroep kan doen op onze eigen bezorgservice voor grote meubels, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over de inrichting van je woning. Ten slotte heb je de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen!