Zwarte Bijzettafels

Bijzettafels zijn echte manusjes-van-alles. Je zet ze in als extra tafeltje, al standaard voor een plant of waarom ook niet als nachtkastje. Zwart is ook een kleur die het heel goed doet in veel stijlen. Welk zwart bijzettafeltje wil jij in huis halen?

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte bijzettafels

Ons aanbod zwarte bijzettafels is zeer uiteenlopend. We bieden bijzettafels in ronde, vierkante of andere vormen aan. Je kiest de afmetingen en de stijl. En je hebt de keuze uit één tafeltje of een set van tafeltjes. Wij hebben een grote keuze aan materialen waaruit onze zwarte bijzettafels zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan metaal, hout, aluminium of kunststof. Het materiaal kies je in functie van wat er in je interieur voorkomt. Op die manier past je zwarte bijzettafel perfect in je woning. Vooraleer je je keuze maakt, ga ook eens kijken naar onze salontafels, eettafels, sidetables en bartafels. Misschien wil je voor al je tafels dezelfde stijl aanhouden. Bij Rebel House kan dit! Zoek je bij je bijzettafeltje een vloerlamp en een mooi beeld om je leeshoek te pimpen? Of wil je nog meer gezelligheid en wil je bij je bijzettafeltje een vloerkleed met zwart? Je vindt bij ons talloze accessoires om je zwarte bijzettafel helemaal in de kijker te zetten.

Zwarte bijzettafels in jouw interieur

Voor welke stijl ben jij op zoek naar een bijzettafel in zwart? Hou jij van Retro Revival? Dan stellen wij jou ronde bijzettafels voor met slanke hoge poten. Heb je een Rural Living woning? Dan raden wij jou bijzettafels in stoer hout aan. Voor je Modern Chic woning ga je voor een hedendaagse vormgeving met een luxe uitstraling. Kubistische strakke lijnen gaan perfect in je Pure Minimal interieur. Bloemmotieven of andere organische vormen passen uitstekend in je Urban Jungle woning. Je merkt het al: we hebben voor iedere woning een zwarte bijzettafel.

Zwarte bijzettafels bij Rebel House

Bij de aankoop van je zwarte bijzettafel krijg je van ons nog extra service. Je mag rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro en je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn. Bij Rebel House mag je voor- achteraf en in termijnen betalen. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels, kleine interieurstukken komen er met PostNL aan.