Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Blauwe Tafels

Je zoekt bijvoorbeeld een bureautafel, een salontafel of een bijzettafel en je hebt gedacht aan de kleur blauw? Maak dan hier bij Rebel House je keuze!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blauwe tafels

Kiezen voor een blauwe tafel is vrij uitzonderlijk, maar dat maakt het juist zo origineel. Blauwe tafels komen niet zo veel voor, maar bij Rebel House hebben wij toch een ruim aantal zeer mooie exemplaren. Wij bieden pure topdesign. Ga jij voor strakke vormen of eerder voor ronde lijnen? Kies je unicolor blauw of bijvoorbeeld blauw met goud? We bieden tafels aan in donker blauw, licht blauw, fel blauw en zachter blauw. Je kiest gewoon die tint die het meest bij jouw interieur aansluit. Ga op onze website een kijkje nemen bij onze blauwe meubels, accessoires en decoratieve interieurstukken. Je merkt snel dat je je blauwe tafels met andere leuke items kunt combineren. Als je van blauw houdt, dan is Rebel House the place to be!

Blauwe tafels in jouw interieur

Met blauw kun je heel wat kanten uit. Je kunt heel veel blauw in je interieur integreren, je gaat slechts voor enkele interieurstukken in blauw of je plaatst een blauwe tafel als eyecatcher in je interieur. Blauw past bijvoorbeeld uitstekend bij goud. Onze tafels in blauw en goud zijn perfect voor je Modern Chic of ook voor je Grand Glamour woning. Een tafel in blauwe velvet past helemaal in een Retro Revival woning, waar tafels met ronde vormen het ook heel erg goed doen. Of zoek je voor je Street Pop interieur nog een opvallende blauwe tafel? Ook deze vind je bij Rebel House. Wij helpen jou om je blauwe tafel een strategische plek in je woning te geven. Bespreek je ideeën met ons, wij zijn er voor jou.

Blauwe tafels bij Rebel House

Wanneer je een tafel in blauw bij Rebel House aankoopt, krijg je gratis verzending vanaf 50 euro. Wij werken ook met het principe van 90 dagen retourtermijn en daarbij doe je de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Voor de levering doen wij een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken. Wij leveren zeer snel.