Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Bureaus

Als je thuis werkt of je hebt studerende kinderen, dan is een goed bureaumeubel onmisbaar. Als je voor de aankoop van een bureau staat, overweeg dan zeker een design bureau van Rebel House.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Bureaus

Ook je werkkamer mag er best wel gezellig, pittig, stoer, romantisch... uitzien. Je brengt er tenslotte heel wat uren in door. Kies daarom voor een mooi bureaumeubel. Wij hebben bureaumeubels met of zonder opbergruimte. Wij hebben bijvoorbeeld ontwerpen met lades en met opstaande rand waarin je zaken kunt opbergen. Als je in je bureauplek voldoende kasten hebt, dan kan ook een mooie tafel dienst doen als bureautafel. Richt je werkkamer in zoals jij dit wenst, naar je eigen inzicht. Zo wordt het een aangename plek om te vertoeven en zal je geïnspireerder werken. Rebel House helpt jou hier alvast graag bij.

Design Bureaus in jouw interieur

Rebel House zorgt voor uitstekende kwaliteit en styling in jouw bureau. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken. Hou je het graag strak en ga je voor Pure Minimal? Ga dan eens kijken bij witte bureaus of glazen bureautafels en ga voor rechte lijnen. Voor je Retro Revival bureau heb je heel wat keuze. Fijne naar buiten toe lopende pootjes en afgeronde hoeken voor je tafelblad vind je in overvloed bij Rebel House. Voor je Grand Glamour style mogen er aan je bureaumeubel best wat franjes en fantasietjes aan zijn. Het hoort erbij. Voor je Rural Living interieur ga je voor veel hout in warme kleuren.

Design Bureaus bij Rebel House

Rebel House is een van de meest uitgebreide woonwebsite in Nederland. De filters op onze website helpen jou het geschikte design bureaumeubel te kiezen. Als je bij ons design bureaus bestelt, hebben wij een eigen bezorgservice voor grote meubels. Bij Rebel House krijg je 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro en je kiest voor de betaling vooraf achteraf of in termijnen.