Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Bureaus

Een bureau in glas? Je zou niet direct aan glas denken als je een bureau wilt kopen. Toch hebben wij bij Rebel House prachtige exemplaren van glazen bureaus. Glas geeft aan elke ruimte een luxe cachet. Waarom zou je ook in je kantoorruimte niet wat extra schittering brengen?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Glazen Bureaus

Bij Rebel House hebben wij bureaus die volledig of gedeeltelijk in glas zijn uitgevoerd. Je kiest bijvoorbeeld voor een combinatie tussen glas en metaal of tussen glas en hout. Het glas zelf kan ook in verschillende versies in de tafel verwerkt zijn. Denk bijvoorbeeld aan transparant glas, gekleurd glas of glas met een marmerlook. Glas is niet alleen stijlvol, het is ook zeer makkelijk te onderhouden. Je mag er koffie op morsen of je mag er vlekken met balpen op maken. In een mum van tijd is je glazen bureau terug schoongemaakt.

Glazen Bureaus in jouw interieur

Een volledig glazen design bureau is perfect voor je Pure Minimal werkkamer. Ga je voor Modern Chic? Combineer dan glas en wit en goudkleur. Deze drie maken jouw bureau nog chiquer! En de marmerlook kan ook best wel in deze stijl. Dit type van bureaus zijn echte eyecatchers. Retro Revival of jaren '70 stijl creëer je met gekleurd glas en ronde vormen. Metaal of chroom in combinatie met glas is uitstekend voor je Grand Glamour style. Maak van je werkkamer een leuke en aangename plek. Het is immers bewezen dat met efficiënter werkt in een mooie en gezellige omgeving. Kies daarom het glazen bureau dat helemaal bij jou past.

Glazen Bureaus bij Rebel House

Je glazen bureau wordt geleverd door onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je krijgt bij ons zomaar even 90 dagen retourtermijn. Zo kun jij je bureau rustig uittesten. Bij bieden gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Op die manier hoef je niet in een keer een som geld uit te geven. Wij zorgen ervoor dat jouw bureau binnenkort bij jou thuis staat!