Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Bureaus

Als je je kantoor thuis of op het werk helemaal wilt inrichten, dan is een bureau gewoon onmisbaar. Natuurlijk wil je ook niet zomaar het eerste het beste bureau kopen. Het is belangrijk dat je aankoop een beetje bij de look en feel van je woning past, en dat het ook op het vlak van duurzaamheid en kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Als je méér wilt lezen over Rebel House, welke houten bureaus wij aanbieden en wat onze service zoal omvat - dan is onderstaande overzicht zeker iets voor jou!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten bureaus

Houten bureaus vormen de basis van een bureau of kantoor, thuis of op het werk. Er zijn modellen die uit eikenhout bestaan en met gietijzer of aluminium zijn afgewerkt, waardoor ze erg rustiek en landelijk ogen. Aan de andere kant bestaan er ook houten bureaus met een strak design, bijvoorbeeld doordat ze wit gelakt zijn en niet al te veel natuurlijk groeven en patronen in het hout bevatten. Welke keuze je maakt, hangt natuurlijk grotendeels af van je eigen voorkeur. Bij Rebel House vind je echter méér dan genoeg opties, waardoor je altijd je kantoor thuis of op het werk precies kunt inrichten zoals je zelf wilt!

Houten bureaus in jouw interieur

Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat het altijd gemakkelijk is om het beste bureau voor jouw kantoor te vinden. Zo kan je voor een Modern Chic woonstijl een bureau kiezen uit wit hout en met elegante, fijn afgewerkte lades. Aan de andere kant kan je je Urban Jungle of Rural Living woning mooi inrichten met een houten bureau dat natuurlijker en ruwer oogt. Hoe dan ook kunnen wij je helpen om de beste oplossing te vinden. Ook wordt er rekening gehouden met je budget, hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en nog veel meer belangrijke factoren!

Houten bureaus bij Rebel House

Bij Rebel House krijg je altijd een gratis verzending vanaf 50 euro en een 90 dagen retourtermijn. Ten slotte kan je gebruik maken van een eigen bezorgservice voor grote meubels, en heb je de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen!