Design Eettafels

Je eettafel is een belangrijke plek in je woning. Een eettafel is relatief groot en bepaalt meteen de uitstraling van je eetkamer. Kies ze zorgvuldig uit in functie van jouw stijl.

246 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design Eettafels

Kies voor je eettafel niet zomaar een gewone tafel. Maak van het geheel van je meubels, accessoires en verlichting een klassevol geheel. Met een design eettafel breng je karakter in je woonkamer en geef je er extra allure aan. Een houten eettafel zal bijvoorbeeld een totaal andere uitstraling hebben dan een volledig witte tafel of een tafel met een marmeren blad. Bij Rebel House vind je dan ook zeer uiteenlopende stijlen en materialen. Let ook op de kleuren van de tafels en pas ze aan aan je eigen stijl. Hoe meer je let op detail, hoe stijlvoller het geheel wordt.

Design Eettafels in jouw interieur

Heb jij een Modern Chic woninginrichting? Dan is bijvoorbeeld een goudkleurig onderstel met een donker tafelblad zeer trendy. Kies dezelfde stijl salontafel of bijzettafeltjes. Of ga je eerder voor Pure Minimal? Een volledig witte tafel of een tafel met wit en naturel hout zijn dan perfect. Kies voor strakke en fijne vormen. Voor je Urban Jungle huis of appartement ga je voor tafels met organische vormen zoals bijvoorbeeld een boomstamtafel of een tafel waarbij de houtstructuur nog heel goed te zien is. Het brengt een warme en tegelijk speelse uitstraling in je woonkamer. Een Raw Industrial eettafel staat stoer. Kies hiervoor een robuust dik tafelblad in hout en stoere metalen poten. Zwart metaal staat goed bij je zwarte raamkozijnen en je zwarte zitbank bijvoorbeeld.

Design Eettafels bij Rebel House

Welke tafel jij ook kiest uit het gamma van Rebel House, je hebt recht op 90 dagen retourtermijn. Wij beschikken over een eigen bezorgservice voor grote meubels. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling kan vooraf achteraf of in termijnen uitgevoerd worden.