Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Eettafels

Een eettafel in bruin geeft een natuurlijke uitstraling aan je woonkamer. Een bruine eettafel doet vaak denken aan gezellig met z’n allen eten in de natuur. Maar ook als je een donkere tint bruin kiest, krijg je een grote portie gezelligheid bij jou thuis. Welke bruine eettafel van Rebel House zie jij al bij jou thuis staan?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine eettafels

Elke eettafel die je bij Rebel House vindt, heeft zijn eigen karakter. Een grote eettafel geeft een luxe cachet aan je woning, een kleine bruine eettafel maakt het extra sfeervol. Wil je bij je bruine eettafel ook eetkamerstoelen vinden en zoek je ook een bankstel, salontafel en kasten? Wij hebben al deze interieurstukken, en telkens in dezelfde stijl als jouw bruine eettafel. Kleed je interieur mooi aan met verlichting, wanddecoratie en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan bruine vazen en figuren. En ga zeker eens kijken naar onze keukenaccessoires. Je vindt er gegarandeerd prachtige glazen, borden en een koffieservies voor bij je bruine eettafel. Wij je graag hulp hierbij? Laat het ons weten, onze klantenservice staat klaar voor jou!

Bruine eettafels in jouw interieur

Een eettafel in grof hout is helemaal perfect voor je Rural Living woning. Ze gaat goed bij houten vloeren en houten kasten. Een eettafel met een metalen onderstel staat lekker stoer in je Raw Industrial woning. Een tafel met bruin en wit en daarbij strakke vormen heeft de ideale look voor je Pure Minimal eetkamer. Donker hout past dan weer heel goed in een Classic Colonial omgeving. En heb jij een Retro Revival woning waarvoor je een tafel zoekt? Dan herken je in onze webshop meteen de typische vormen van een vintage tafel: ronde lijnen en poten die naar beneden toe naar buiten uitlopen. Laat ons gerust weten wat jij zoekt en wij helpen jou verder.

Bruine eettafels bij Rebel House

Wanneer je je eettafel hebt gekozen, hoef je ze enkel nog online te bestellen. Je krijgt van ons gratis verzending vanaf 50 euro en daarbij ook 90 dagen retourtermijn. Wij brengen je tafel met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen.