Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Eettafels

Glazen eettafels geven aan je interieur een chique look. Glas, in welke vorm ook, heeft nu eenmaal de eigenschap om glimmend te zijn. Het weerkaatst op een of andere manier het licht van de omgeving en dat maakt je glazen eettafel zo bijzonder.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Glazen eettafels

Als je kiest voor een glazen tafelblad, dan heb je heel wat keuze. Glas bestaat in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan volledig transparant glas, mat glas, donker glas of glas met een marmerlook. Elk van deze glassoorten geven aan je tafel een totaal andere uitstraling. En je kiest ook een bepaald onderstel uit. Ga je voor hout of metaal en ga je voor stoer of fijn en elegant? De kleur en het materiaal van de poten zijn zeer bepalend voor een eetkamertafel. Laat het onderstel mooi aansluiten bij andere meubelen: het frame van je eetkamerstoelen, je salontafel of bijvoorbeeld de lijsten van spiegels. Zo krijg je een stijlvol geheel. Je bepaalt je eigen stijl met glazen eettafels. Er zijn er heel wat in onze collectie. Welke kies jij?

Glazen eettafels in jouw interieur

Rebel House heeft een heel gamma aan glazen eettafels. Kies precies die tafel die bij jouw interieur en jouw stijl past. Modern Chic creëer je bijvoorbeeld met een transparant tafelblad en een goudkleurig onderstel. Of wat denk je van een glazen tafelblad in marmerlook? Bij Pure Minimal gaat het om zeer eenvoudige vormen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een wit onderstel en mat glas. Rural Living style creëer je dan weer met een stoer zwart onderstel waarbij het tafelblad een combinatie is van ruw hout en glas.

Glazen eettafels bij Rebel House

Heb je je favoriete glazen eettafel van Rebel House gevonden? Dan krijg je van ons een perfecte service. Wij bieden 90 dagen retourtermijn met daarbij een gratis verzending vanaf 50 euro. De levering gebeurt door onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Jij kiest of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen uitvoert.