Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Eettafels

Niets is leuker dan af en toe de eettafel te vernieuwen. Het heeft een centrale plek in onze woning en we besteden er gemiddeld veel tijd aan. Een gouden eettafel is een populaire eettafel die de eetkamer of woonkeuken direct op kan fleuren. Een gouden eettafel is een echte eyecatcher uw jouw interieur en brengt daarnaast ook warmte in de ruimte.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden eettafel

Het is belangrijk om een goede balans te hebben in jouw interieur tussen meubels die eruit springen en meubels die rust geven. Een Gouden eettafel van Rebel House is een voorbeeld van een echte eyecatcher. De Gouden eettafel van Rebel House is hier allemaal voor geschikt en brengt een gezelligheid in de keuken of eetkamer.

Gouden eettafel in jouw interieur

Een eettafel van Rebel House past in bijna elk interieur. .Een van de voordelen van goud is dat het goed matched met andere kleuren. Rebel House houdt van gedurfde meubels die uw woning in een klap opfleuren. Een Gouden eettafel is daar een goed voorbeeld van. Hij springt er direct uit en geeft uw hele keuken een nieuwe energie. Dit maakt dat de Gouden eettafel van Rebel House een groot succes is bij veel huishoudens.

Verschillende stijlen voor in jouw woning

Bij Rebel House bieden we meubels en accessoires aan voor allerlei interieur stijlen. Denk aan Pure Minimal, Raw Industrial of Rural Living. Alle drie stijlen die op dit moment enorm populair zijn. Bij elke stijl is het belangrijk om een echte eyecatcher in de woning te hebben. Denk aan een Gouden eettafel van Rebel House. Elke stijl biedt haar eigen mogelijkheden. Bij Rebel House helpen we je graag bij het vinden van de juiste meubels of accessoires.

Gemakkelijk thuis bezorgd!

Je besteld je meubels gemakkelijk online bij Rebel House. Met onze eigen bezorgservice voor grote meubels ontvang je zelfs een gratis verzending vanaf 50 euro! Weet je nog niet zeker of het meubel helemaal zal passen in jouw interieur? Geen probleem, want je hebt een 90 dagen retourtermijn! Ook bieden wij bij Rebel House betaling vooraf achteraf of in termijnen!