Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zilveren Eettafels

Waarom zijn zilveren eettafels toch zo populair? Wij hebben er niet onmiddellijk een antwoord op. Ze zijn gewoon charmant, apart, trendy... Meer hoef je er niet achter te zoeken. Kies jij een van onze zilveren eettafels voor jouw woning?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zilveren eettafels

Denk jij bij een zilveren eettafel onmiddellijk aan modern, strak en futuristisch? Ga dan vooral eens kijken naar onze volledige collectie zilveren eettafels. We hebben bijvoorbeeld zilveren eetkamertafels met een knipoog naar de Franse Louis stijlen of bijvoorbeeld een tafel in cottage stijl, maar dan met zilveren poten. De verbeelding van onze ontwerpers heeft geen grenzen. En dat is ook logisch bij zilver. Het laat zich samen met veel andere materialen, met alle kleuren en in alle stijlen verwerken. Vaak maak je met zilveren eettafels verbluffende combinaties. Ze zijn in elk geval makkelijk te combineren met andere zilveren interieurstukken. Wat denk je bijvoorbeeld van een zilveren eetkamertafel én zilveren bijzettafeltjes én een zilveren salontafel? Of hang een grote zilveren lamp boven je zilveren eettafel. Denk daarbij ook nog eens aan een zilveren trolley, glazen in zilver, een zilveren wijnkoeler en een zilveren etagere. Kan het nog feestelijker? Gewoon doen! Je vindt al deze prachtige interieurstukken in onze webshop.

Zilveren eettafels in jouw interieur

Een interieur vol zilver is gewoon het summum van Grand Glamour. Ook voor Modern Chic interieurs wordt regelmatig zilver gekozen. Kies gerust ook een eetkamertafel met zilver voor je Retro Revival woning. Het past er perfect bij. Beeld je bijvoorbeeld een stoer interieur als een Raw Industrial woninginrichting in. Voeg daarbij een opvallende figuur of beeld in zilver. Het is gewoon een perfecte aandachtstrekker. Welke stijl je ook hebt, met zilver kun je nooit verkeerd doen. En moest je toch een mooie zilveren eetkamertafel naar jouw eigen smaak gevonden hebben, maar je twijfelt nog, laat het ons weten. Wij geven jou professioneel advies.

Zilveren eettafels bij Rebel House

Van zodra jij je bestelling doorstuurt, komt onze eigen bezorgservice voor grote meubels in actie. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en daarbij ook 90 dagen retourtermijn. Je kunt bij Rebel House kiezen om de betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen.