Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zwarte Eettafels

Je eettafel neemt heel wat ruimte in in je woonkamer. Daardoor is ze ook heel bepalend voor de uitstraling van je woning. Een zwarte eettafel creëert een totaal andere look dan bijvoorbeeld een bruine of een witte eettafel. Kies ze zorgvuldig uit. Wij helpen jou te kiezen uit ons uitgebreide gamma.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte eettafels

Een volledig zwarte eettafel brengt een intieme sfeer in de kamer, vooral als je ook nog andere interieurstukken in zwart kiest. Denk maar aan zwarte kasten, zwarte verlichting of zwarte vloerkleden. Zwart is alvast een gedurfde kleur. Vind je een volledig zwarte tafel toch iets te veel van het goede? Dan kun je kiezen voor een tafel waarbij zwart is gecombineerd met naturel hout of met marmer bijvoorbeeld. Of wat denk je van een zwart onderstel en een glazen blad? Dit is een zeer bijzondere combinatie. Bij Rebel House vind je ook andere tafels in zwart. Ga gerust eens kijken in onze webshop. Je vindt er onder meer salontafels en bijzettafels die perfect aansluiten bij je zwarte eettafel. Werk in je interieur volgens het principe 'ton-sur-ton en combineer zwart met wit en meerdere tinten grijs. Of je creëert contrasten tussen zwart en felle of zachte kleuren. Zwart past nu eenmaal bij alle kleuren. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om je zwarte eettafel in je interieur te integreren.

Zwarte eettafels in jouw interieur

Zwart met een glanzende afwerking is helemaal in voor een Modern Chic woning. Denk daarbij ook nog aan gouden details aan je tafel, het geeft je kamer nog meer allure. De Raw Industrial stijl zit vol zwarte elementen: raamkozijnen, open trappen of plafondbalken bijvoorbeeld. Hierbij past een stoere metalen tafel met bijvoorbeeld een grof naturel houten tafelblad. Bij je Retro Revival woning passen ronde vormen en slanke poten. Je vindt diverse modellen in onze webshop. En ook in de Pure Minimal stijl zien we vaker zwart opduiken. Het hoeft hier inderdaad niet altijd wit, wit en nog eens wit te zijn. Een zwarte tafel wordt hier een echte blikvanger.

Zwarte eettafels bij Rebel House

Bestel nu en onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je tafel snel leveren. Je krijgt bij ons ook 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Jij kiest een zwarte eettafel, wij leveren kwaliteit, stijl en service!