Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eiken Tafels

Eik is van oudsher zeer populair voor het maken van meubelen. Het is een zeer harde houtsoort, vertoont niet veel nerven of noesten en het heeft een warme en gezellige uitstraling. Bij Rebel House combineren wij deze unieke eigenschappen van eik met puur design. Ontdek ons groot aanbod aan eiken tafels en maak je keuze!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eiken Tafels

Tafels worden overal ingezet. Denk maar aan je eettafel, salontafel of bartafel. Daarnaast heb je nog bijzettafels, trolleys en sidetables bijvoorbeeld. Elk van deze tafels heeft zijn eigen functie. Bij Rebel House hebben wij ervoor gezorgd dat wij diverse soorten, modellen en stijlen in eiken tafels in onze collectie hebben. Zo kun je doorheen je hele woning met eiken tafels een stijlvol geheel creëren. Eén ding is zeker: eik is zeer duurzaam en een eiken tafel heb je dan ook voor tientallen jaren!

Eiken Tafels in jouw interieur

Zowel het eiken tafelblad als de poten bepalen de stijl van je tafel. Voor je Retro Revival woning ga je voor een dun tafelblad en fijne poten die naar buiten toe uitlopen. Een Raw Industrial style vraagt dan weer om stoer dik tafelblad en bijvoorbeeld een zwart robuust onderstel. Denk hierbij aan U- en X-vormige poten of een stervormige constructie als onderstel. Bij Modern Chic kun je bijvoorbeeld voor een zwart gekleurde eiken tafel kiezen. Zwart creëert een stijlvolle strakke look. Je kunt de zaken ook omdraaien en bijvoorbeeld de poten in massief eik kiezen, in combinatie met een wit MDF tafelblad. Dit staat perfect in je Pure Minimal woning. Bij Rebel House helpen wij jou graag om welke tafel dan ook te kiezen voor je woninginrichting.

Eiken Tafels bij Rebel House

Met een tafel valt of staat je interieur. Kies zorgvuldig je tafel uit en bestel ze online. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro en wij gebruiken hiervoor onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleine meubels krijg je via PostNL geleverd. Bij ons kun je voor- achteraf en in termijnen betalen. Geef je eiken tafel een mooie plek en je geniet er nog vele jaren van!