Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Tafels

Waarom je kiest voor een glazen tafel? Dit kan verschillende redenen hebben. Glazen tafels geven een chique look aan je kamer. Glas is makkelijk te onderhouden. Transparant glas creëert een groot ruimtegevoel. En glas is gewoon mooi, zo eenvoudig is het! Wat ook de reden is waarom jij voor glazen tafels kiest, Rebel House helpt jou in je keuze!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glazen tafels

Glazen tafels zijn zeer populair. Daarom hebben wij bij Rebel House zeer uiteenlopende categorieën van glazen tafels. Denk maar aan glazen eetkamertafels, salontafels, bijzettafels en sidetables. Je merkt het, bijna in elke kamer kun je een glazen tafel inzetten. Bij onze tafels met glas vind je zeer strakke en moderne tafels. Anderzijds hebben wij vrij klassieke, hippe, grappige, gedurfde of gewoon discrete tafels met glas. Aan jou de keuze! Als je niet goed weet welke uitvoering te kiezen, stel dan gerust je vragen. Wij zijn via mail of via telefoon te bereiken. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor jou klaar!

Glazen tafels in jouw interieur

Bij Rebel House zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe modellen en innovatieve uitvoeringen. Onze kubistische tafels met zeer strakke lijnen zijn ideaal voor je Pure Minimal woning. Hou je van Modern Chic? Kies dan zeker voor wit, gecombineerd met goud. Street Pop creëer je met grappige en gewaagde ontwerpen. Een Urban Jungle interieur kleed je aan met tafels met een onderstel van takken, dierenfiguren of plantenmotieven. Marmer en groen glas zijn bijvoorbeeld ideaal voor je Circus Baroque stijl. En wat denk je van ovale vormen en fijne poten voor je Retro Revival woning? Wij hebben al deze stijlen in huis. Ontdek onze tafels, combineer ze met mooie stoelen, zitmeubelen, kasten, verlichting en woondecoratie en creëer je eigen persoonlijke stijl. Rebel House is jouw partner voor binnenhuisinrichting.

Glazen tafels bij Rebel House

Heb je een of meerdere tafels met glas bij Rebel House kunnen vinden? Super! Wij brengen ze met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken. Je kunt rekenen op 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Nu is het nog even afwachten. Binnen enkele dagen staan jouw tafels met glas in jouw interieur te schitteren!